Κατηγορίες
Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ , Τηλ: 2461042111  Κιν: 6976697528
Μαθήματα Αγγλικών
Μαθήματα Γαλλικών
Μαθήματα Γερμανικών
Μαθήματα Ισπανικών
Μαθήματα Ιταλικών
Μαθήματα Ρωσικών
Μαθήματα Τούρκικων
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών AVENTURA είναι ένας εναλλακτικός και ζεστός χώρος εκμάθησης ξένων γλωσσών και πολιτισμού, σεμιναρίων και εκδηλώσεων.
Είναι ένας εκπαιδευτικός χώρος ενηλίκων χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτες οι μικρές ηλικίες. Ο χώρος έχει διαμορφωθεί με βάση την οικολογική συνείδηση, την ανακύκλωση παλαιών πραγμάτων, τη φαντασία και έχοντας ως σκοπό να δημιουργήσει έναν χώρο ζεστό, φιλικό και οικείο. Οι διδάσκοντες έχουν ζήσει ή διατελέσει κάποιο μέρος στων σπουδών τους στη γλώσσα στόχο.
Στόχος όλων των καθηγητών είναι πάνω από όλα να μεταφέρει το ενδιαφέρον για την γλώσσα και επικοινωνία και έπειτα η απόκτηση κάποιου πτυχίου.
Σύντομα θα φιλοξενεί σεμινάρια εικαστικά (μαθήματα καλλιτεχνικών για νηπιαγωγούς και δασκάλους)
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Μαθήματα 3 ταχυτήτων

  • 2 ωρών – σεμιναριακής μορφής (ελάχιστος αριθμός μαθητών: 8-10)
  • 4 ωρών κανονικής ροής
  • 6 ωρών εντατικά

Ιδιαίτερα Μαθήματα αγγλικών για... τους ντροπαλούς.

Είσαι βαφέας, μαραγκός, σερβιτόρος και θέλεις να δουλέψεις σε κάποιο νησί ή στο εξωτερικό; Ε, τότε αυτό είναι η ιδανική περίπτωση για σένα!
Θέλεις να επισκεφθείς το παιδί σου που σπουδάζει στην Αγγλία και σε τρομάζει η ιδέα της επικοινωνίας; Όλα γίνονται!
Οργάνωση τμημάτων για ενήλικες που έχουν να… ''πιάσουν'' τα αγγλικά τους πολύ καιρό ή δεν έμαθαν ποτέ και επιθυμούν να τα μάθουν ή να τα εξασκήσουν σε επικοινωνιακό επίπεδο.
Οι ώρες και οι τιμές των μαθημάτων προσαρμόζονται στον εκάστοτε αριθμό μαθητών και στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου, όπου αυτό είναι δυνατό.

Τώρα η Κοζάνη έχει το δικό της εξεταστικό κέντρο για την Τουρκική Γλώσσα!!!
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών AVENTURA, έχει εγκριθεί ως επίσημο εξεταστικό κέντρο και επίσημος συνεργάτης με το Πανεπιστήμιο DILMER της Κωνσταντινούπολης.
Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες εξετάσεων και θα γίνουν δεκτές αιτήσεις όχι μονάχα από τον Νομό Κοζάνης αλλά και από όλες τις περιφέρειες, ώστε να εξυπηρετηθούν σπουδαστές σε απομακρυσμένες περιοχές.
Υπεύθυνη Τουρκικής: Φένια Γκλούμπου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949455099


Στοιχεία Αναζήτησης: Μαθηματα Ισπανικων Ισπανικα, Μαθηματα Ρωσικων Ρωσικα, Μαθηματα Γερμανικων Γερμανικα, Μαθηματα Σουηδικων Σουηδικα, Μαθηματα Τουρκικων Τουρκικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Βέροια.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά από 09:00 έως 13:00 & από 17:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: