Κατηγορίες
Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΕΝΗ ΒΑΗΝΑ , Τηλ: 2106095710  Fax: 2106095910  Email: vainaeleni@hotmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρησή μας παρά το lockdown παραμένει ανοιχτή.

Το Ι.Γ.Σ.Ε. PLUS + (με αριθμό αδείας 15427/631) είναι ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας με μεγάλη διαδρομή στον χώρο. Λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει το Υπουργείο Εργασίας και η Επιθεώρηση Εργασίας και ισχύουν για όλα τα νόμιμα γραφεία.
Κατά τη διαδρομή μας έχουμε δημιουργήσει έναν μεγάλο αριθμό από εκλεκτούς πελάτες οι οποίοι αποτελούν και την καλύτερη διαφήμισή μας.
Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεχούς συνεργασίας μαζί σας. Για αυτό το λόγο το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι θέσεις εργασίας τις οποίες καλύπτουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Οικιακούς βοηθούς
  • Φροντίδα παιδιών
  • Βρεφονηπιαγωγούς - Παιδαγωγούς
  • Φροντίδα ατόμων με ειδικές ανάγκες
  • Φροντίδα ηλικιωμένων  
  • Κηπουρούς
  • Οδηγούς


Στο PLUS + οι υπεύθυνοι του γραφείου έρχονται σε επαφή καθημερινά με ένα μεγάλο αριθμό υποψηφίων για εργασία και μετά από αυστηρή επιλογή είναι σε θέση να προσφέρουν τον ιδανικό άνθρωπο για τις ανάγκες σας.
Η βασική μας αρχή είναι η κατανόηση των αναγκών του πελάτη με συστηματική επικοινωνία που πάντα επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή λύση. Γι΄ αυτό και προσφέρουμε εγγύηση εξυπηρέτησης με άμεση αντιμετώπιση του όποιου προβλήματος και άμεση αντικατάσταση των εργαζομένων αν αυτό ζητηθεί.
Επικοινωνήστε τώρα προσωπικά με την υπεύθυνη του γραφείου μας κα Ελένη Βαηνά, έτσι ώστε να σας προτείνει τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση.


Στοιχεία Αναζήτησης: Οικιακοι Βοηθοι, Γηροκομοι, Αποκλειστικες, Baby Sitter, Plus, Βαηνα, Κηπουροι, Οδηγοι, Συντηρητες, Συμβουλοι, Συμβουλοι Εργασιας, Καθαριστριες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 18:00.
 
Μοιράσου το: