,
Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Ανυψωτικά Μηχανήματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η μεταφορική εταιρεία PasTrans με το νέο της κατάστημα στηο Μοσχότο εξυπηρετεί άμεσα τόσο του κατοικουε της περιοχής του Μοσχάτου όσο και των τριγύρω περιοχών.
Η Pas Trans μετακομίσεις στο Μοσχάτο είναι γνωστή για τη συνέπειά της, τις προσιτές τιμές, την άψογη συμπεριφορά της και την ποιότητα των υπηρεσιών της στον τομέα μετακομίσεις - μεταφορές.
Η εταιρεία PasTrans διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που εγγυάται την ασφαλή και σίγουρη μετακόμισή σας, με τη βοήθεια σύγχρονων ανυψωτικών μηχανημάτων.
Η συνέπεια και η οργάνωση στις μετακομίσεις – μεταφορές αποτελεί προτεραιότητά μας, ώστε οι εργασίες που αναλαμβάνουμε να χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αποδοτικότητα.
Στην προσπάθεια για παροχή καλύτερων υπηρεσιών στον τομέα μετακομίσεις – μεταφορές, η εταιρεία PasTrans διαθέτει δικά της υλικά συσκευασίας, ενώ αναλαμβάνει τη συσκευασία, την αποσυσκευασία, την αποσυναρμολόγηση και τη συναρμολόγηση, καθώς και την ταξινόμηση των μεταφερθέντων πραγμάτων.
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε την αίτηση μετακόμισης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας - και εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Άρτιος εξοπλισμός με ανυψωτικό μηχάνημα και έμπειρο προσωπικό
Μεταφορές οικοσκευών σε όλο το λεκανοπέδιο και Πανελλαδικά
Προκαθορισμένα ραντεβού στο χώρο σας για εκτίμηση κόστους μεταφοράς
Ειδικές συσκευασίες & εξειδικευμένα υλικά
Αποσύνδεση – Σύνδεση Ηλεκτρικών συσκευών
Οικονομικά πακέτα για φοιτητές - εκπαιδευτικούς και στρατιωτικούς
Τα πλεονεκτήματά μας
Σκοπός μας είναι η αξιοπιστία προς τον υποψήφιο πελάτη μας. Η οριστική μας οικονομική πρόταση αποτυπώνεται με σαφής Όρους εγγράφως προς τον πελάτη με ημερομηνία ισχύος. Η άμεση επικοινωνία μαζί μας και η ανταπόκρισή μας στο οποιοδήποτε αίτημα σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Φθηνες Μετακομισεις, Metakomisi, Metakomiseis, Metakomisi Twra, Οικονομικες Μετακομισεις Τιμες, Μετακομισεις Σε Ολη Την Ελλαδα, Ειδικες Τιμες Για Φοιτητες, Ανυψωτικο Μηχανημα, Συσκευασια, Ανυψωτικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: