Κατηγορίες
Οίκοι Ευγηρίας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Family Care" βρίσκεται κοντά σας από το 1987 και φροντίζει να καλύπτει κάθε ανάγκη, ώστε οι περιθαλπόμενοί μας να νιώθουν ασφάλεια κοντά μας και οι συνθήκες να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες. Όσοι γνωρίσετε από κοντά τον χώρο μας, θα διαπιστώσετε ότι δεν πρόκειται για ένα απλό γηροκομείο, αλλά για μια Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, η οποία παρέχει τα απαραίτητα εφόδια και τις υπηρεσίες, για να νιώθουν οι δικοί μας άνθρωποι ευχάριστα. Έτσι, φροντίζουμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε σε κάθε επίπεδο για την άρτια φροντίδα των ηλικιωμένων μας.
ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Γνωρίστε μας! Είναι ο μόνος τρόπος να σας το αποδείξουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι υπηρεσίες που παρέχει η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων μας είναι οι εξής:

 • ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ - ΥΓΙΕΙΝΗ ΡΟΥΧΙΣΜΩΝ
  Το δύσκολο έργο της υγιεινής διαμονής το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε περιθαλπομένου το αναλαμβάνουν οι σωστά εκπαιδευμένες νοσηλεύτριες του ιδρύματός μας.
 • ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ – ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ
  Τακτική ιατρική παρακολούθηση σε όλους τους περιθαλπομένους μας και κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής σε ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες και επιθυμίες τους.
 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
  Επιστημονικοί μας Συνεργάτες παρέχουν συμβουλές και προτείνουν λύσεις για την καλύτερη φυσική και ψυχολογική κατάσταση των περιθαλπομένων μας.
 • ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  Κάθε δημιουργική εκδήλωση στοχεύει στην κοινωνικοποίηση των περιθαλπομένων μας, βελτιώνει την ψυχολογία τους και ανακουφίζει την ανασφάλεια που νιώθουν.
  Στο Family Care θα βρείτε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων προκειμένου να μπορούν να διαχωριστούν από τα γηροκομεία!

Στοιχεία Αναζήτησης: Μοναδα Φροντιδας Ηλικιωμενων, Γηροκομειο Γηροκομεια, Οικος Ευγηριας, Φροντιδα Ατομων Με Ανοια, Φροντιδα Ατομων Με Alzheimer
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: