Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Γερανοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Άσσος Μεταφορές είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο χώρο από το 1960. Αυτές οι δύο γενιές και τα 50 χρόνια εμπειρίας σας εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση με ασφάλεια, υπευθυνότητα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με μια τεράστια λίστα ευχαριστημένων πελατών, συνεχίζουμε προσφέροντας ποιότητα και υπηρεσίες που δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού.
Το όραμα της εταιρίας μας ήταν ανέκαθεν να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στην κάθε ανάγκη που θα μπορούσε να έχει ο κάθε πελάτης μας. Έτσι μετά από χρόνια εμπειρίας και δράσης στον χώρο, καταφέραμε λόγω αυτού του οράματος, να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην αγορά. Οι πελάτες μας μετά την πρώτη τους συνεργασία με εμάς, δεν μας αλλάζουν με καμία άλλη εταιρία.
Η Άσσος Μεταφορές, με το Πανελλαδικό δίκτυο που διαθέτει, έχει απευθείας ανταπόκριση από και προς Κεφαλονιά (έδρα) με Βόρειο Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο και Γιάννενα. Επίσης διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία στην Αθήνα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Έτσι, πέραν των ασυναγώνιστων τιμών μας στην αγορά και τις υπηρεσίες μας, φροντίζουμε να κάνουμε επιπλέον ειδικές τιμές στους Φοιτητές και τους Δημόσιους υπαλλήλους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΤΗΛ:6944517341 Cosmote
ΤΗΛ:6947732279 What’s up Cosmote
Πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών: Πανελλαδικό δίκτυο από και προς Κεφαλονιά (έδρα) με Β. Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο και Γιάννενα. Επίσης διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία στην Αθήνα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Μεγάλη γκάμα μηχανημάτων: Διαθέτουμε Γερανοφόρα οχήματα, Παπαγαλάκια, Γερανούς, Καλαθοφόρα Μηχανήματα και Clark για φορτοεκφορτώσεις ειδικών φορτίων. (Ειδικευόμαστε στη μεταφορά μόνο Αδρανών Υλικών).
Αμπαλάζ και αποθήκευση: Φροντίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσία Αμπαλάζ της οικοσκευής σας εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης. Με τον τρόπο αυτό εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά την περιουσίας σας χωρίς ζημιές, γιατί θέλουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από εμάς και να σας ξαναδούμε.
Χωματουργικές εργασίες: Με την γκάμα μηχανημάτων που διαθέτουμε (JCB, Bob Cat, Γερανούς, Παπαγαλάκια), σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως καθαρισμούς οικοπέδων, εκσκαφές, χωματουργικές εργασίες, συγκομιδή μπαζών - σκουπιδιών κ.ά.
Υλικά για κήπους / χώμα - κοπριά - πέτρα: Από ειδικούς προς ειδικούς! Πέτυχε στους κήπους μας, το προτείνουμε και σε εσάς! Εμπορευόμαστε χώμα, εξαιρετικής ποιότητας κοπριά και πέτρες για χτίσιμο.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μετακομισεις, Μεταφορες Βαρεων Αντικειμενων, Γερανους, Μεταφορες Αδρανων Υλικων, Μεταφορες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο
 
Μοιράσου το: