Κατηγορίες
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πολυτελείας
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία AVANCE Rent a Car δραστηριοποιείται στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων από το 1992. Έχοντας ήδη αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό προσφέρει στους πελάτες της αξιόπιστες, ασφαλείς και ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των μετακινήσεων. Η εταιρεία διαθέτει αυτοκίνητα όλων των τύπων (μικρά ή πολυτελείας) τα οποία προσφέρονται για ασφαλείς και αξιόπιστες μετακινήσεις. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών που δεν περιορίζεται μόνο στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων αλλά επεκτείνεται και στη μεταφορά VIP. Ο στόλος μας αποτελείται από τα πιο εξελιγμένα μοντέλα αυτοκινήτων που διατίθενται στην αγορά και μπορεί να σας καλύψει κάθε ανάγκη και περίσταση οποιαδήποτε χρονική στιγμή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Avance Rent a Car περηφανεύεται για την ποιότητα των υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρει στους πελάτες της και γι' αυτόν τον λόγο κάναμε ακόμα ένα βήμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών μας. Μέσα από τις σελίδες των εταιρικών πελατών μπορείτε να εστιάσετε σε άλλα θέματα εκτός από την ενοικίαση αυτοκινήτου για τις ανάγκες του επιχειρηματικού σας ταξιδιού.
Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές και να έχετε κάνει την κράτησή σας σε δευτερόλεπτα.
Υπηρεσία παράδοσης κατόπιν ζήτησης για Λιμάνι, ξενοδοχεία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Rent A Car, Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα, Transfer Ενοικιασεις Αυτοκινητων Με Οδηγο, Ενοικιασεις Αυτοκινητων Σε Χαμηλες Τιμες, Car Hire, Μεταφορα Vip, Ενοικιασεις Πολυτελων Αυτοκινητων, Ενοικιασεις Φορτηγακια, Ενοικιασεις Βαν Van Mini Bus
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα & σε όλο τον κόσμο.
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με P.O.S.
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Από 08:00 έως 22:00
 
Μοιράσου το: