Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας, Συστήματα Ελέγχου, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεοράσεων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η BML Security είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας εδώ και αρκετά χρόνια, επενδύοντας στην έρευνα και την εξέλιξη των συστημάτων ασφαλείας, έτσι ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Κύρια πολιτική της εταιρείας είναι η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών της, χρησιμοποιώντας αυθεντικά προϊόντα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας.
Η BML Security είναι από τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των εγκαταστάσεων και πώλησης συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει άδεια λειτουργίας από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη με αριθμό Αδείας 3015/39/60/2334-ε. Επίσης είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία που κατέχει Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση ISO 9001:2008 για την μελέτη, εγκατάσταση και παροχή υπηρεσιών στα συστήματα ασφαλείας.
Το προσωπικό της εταιρείας διαθέτει επίσης σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και είναι πάντοτε στη διάθεση σας, για να εξυπηρετήσει τις δικές σας ανάγκες. Διαθέτοντας 24ωρο τεχνικό ασφαλείας 365 ημέρες το χρόνο και σε συνδυασμό με την συνεχή παρακολούθηση των συστημάτων μέσω του Κεντρικού Σταθμού Λήψεως Σημάτων, δημιουργείται ένα ιδανικό περιβάλλον προστασίας και ασφάλειας για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, συστήματα παρακολούθησης με κάμερες ασφαλείας.
Σύνδεση σε κέντρο λήψης σημάτων, απομακρυσμένη διαχείριση συστημάτων συναγερμού και παρακολούθησης, συστήματα πυρανίχνευσης, συστήματα ελέγχου πρόσβασης.
Αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης, συστήματα θυροτηλεόρασης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Συστηματα Καταγραφης, Συναγερμοι Σπιτιων, Καμερες Ασφαλειας, Συστηματα Συναγερμου, Συστηματα Παρακολουθησης, Καμερες Παρακολουθησης, Συναγερμοι Paradox, Συμβουλευτικες Υπηρεσιες Gdpr, Συστηματα Συναγερμου Αθηνα, Εγκατασταση Συναγερμου, Συστηματα Paradox, Synagermoi Spition, Systhmata Asfaleias, Ασυρματα Συστηματα Συναγερμου, Οικονομικα Συστηματα Συναγερμου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: