Κατηγορίες
Δομικά Μηχανήματα, Οικοδομικά Υλικά
Περιγραφή Επιχείρησης

Η Βιομηχανία Δομικών Μηχανημάτων (ΒΙΟ.ΔΟ.ΜΗ.) είναι εταιρεία κάθετης παραγωγής που ανταποκρίνεται άριστα στις απαιτήσεις κάθε σημερινού κατασκευαστή οικοδομικών έργων.
Δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1977 και στεγάζεται σε 2 χώρους εκ των οποίων ο ένας είναι 1500 τ.μ. ο οποίος περιλαμβάνει γραφεία και τμήματα παραγωγής. Η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κάθετης παραγωγής και είναι σε θέση να σχεδιάσει και να κατασκευάσει οποιαδήποτε κατασκευή που αφορά την οικοδομική δραστηριότητα. Στόχος της, η απλοποίηση των εργασιών στην οικοδομή προκειμένου ο κατασκευαστής να κερδίζει χρόνο και σιγουριά. Δίνοντας νέα μορφή στην εταιρεία της, δημιούργησε τμήμα εξαγωγών προς τις χώρες των Βαλκανίων εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες των γειτονικών μας χωρών και ανεβάζοντας τις πωλήσεις σε σημαντικό βαθμό.
Η ΒΙΟ.ΔΟ.ΜΗ. δεσμεύεται ως προς την Ποιότητα των υλικών κατασκευής, τη διαδικασία παραγωγής, καθώς και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και των υπηρεσιών.
Εργοστάσιο: Λάκκωμα Θεσσαλονίκης

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τα προϊόντα της εταιρείας ποικίλουν ανάλογα με την εργασία. Σημαντικά προϊόντα με αρκετό ενδιαφέρον είναι οι τρεις τύποι μπετονιέρας, τα ολοκληρωμένα κιτ σωληνωτής σκαλωσιάς και τα αναβατόρια.
Επίσης μεγάλη γκάμα σε διάφορα άλλα εξαρτήματα όπως δονητές μπετόν, καροτσάκια, γερανάκια, συρταρωτά σκαλοπάτια (ρίχτια) και σφιγκτήρες και εντατήρες για κολόνες.
Σε εμάς θα βρείτε:
Μπετονιέρες διαφόρων χωρητικοτήτων
Καρότσια οικοδομής
Αναβατόρια
Γερανάκια
Δονητές μπετόν
Μηχανές σοβά
Ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη γεννήτριες και πολλά ακόμη οικοδομικά είδη.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μπετονιερες, Καροτσια Οικοδομικα, Μηχανες Σοβα, Αναβατορια, Γερανακια, Φτυαρια, Δονητες Μπετον, Κατασκευη Σκαλωσιων, Σωληνωση Σκαλωσια, Γεννητριες, Ταπα, Καροτσακι Κηπου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 17:00
Σάββατο από 08:00 έως 13:00.
 
Μοιράσου το: