Κατηγορίες
Σκάφη Αναψυχής
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ , Τηλ: 2374092099  Κιν: 6972020121
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Expresss Boat Service σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων είναι και η πλήρης συντήρηση του σκάφους σας. Αναλαμβάνουμε το πλήρες service του σκάφους σας και την υπεύθυνη επισκευή οποιασδήποτε βλάβης προκύψει, σε πραγματικά φιλικές τιμές.
Στη προσπάθειά μας να σας παράσχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σας προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες για επισκευή και συντήρηση σκαφών υψηλής ποιότητας. Η Expresss Boat Service αναλαμβάνει να διορθώσει και να επισκευάσει όσες φθορές / ζημιές και αν προκύψουν στο σκάφος σας, παρέχοντας ολοκληρωμένη συντήρηση σκαφών σε όλους μας τους πελάτες. Βέβαια, στα πλαίσια της συντήρησης σκαφών αναλαμβάνουμε όπως θα δείτε παρακάτω και εργασίες αναβάθμισης. Πριν ωστόσο αναφερθούμε εκτενέστερα στη συντήρηση σκαφών, σας ενημερώνουμε ότι η Expresss Boat Service προσφέρει και άλλες εξίσου σημαντικές και χρήσιμες υπηρεσίες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει τη μεταφορά σκαφών, καθώς μόνο με ένα σας τηλέφωνο μπορούμε να μεταφέρουμε, να ανελκύσουμε και να καθελκύσουμε το σκάφος σας όπου επιθυμείτε πανελλαδικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συντήρηση σκαφών αναψυχής
Express boat service Service σκαφών
Μεταφορά σκαφών
Συντήρηση σκαφών
Parking σκαφών
Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης σκαφών, επισκευές και service στο σκάφος, τον κινητήρα και το τρέιλερ
Επισκευές ηλεκτρικών συστημάτων (γεννήτριες κ.λπ.)
Εγκατάσταση ηλεκτρονικών βοηθημάτων (συστήματα πλοήγησης κ.λπ.)
Απομάκρυνση παλιού υφαλοχρώματος (μουράβιας) με σύγχρονα τριβεία
Service εξωλέμβιων και εσω-εξωλέμβιων
Επισκευές μπαλονιών φουσκωτών σκαφών
Ανεφοδιασμός Σκαφών
Επιδιορθώσεις τεντών, καλυμμάτων και ταπετσαριών
Πολυεστερικές εργασίες και Gel Coat
Εργασίες βαφής
Ανταλλακτικά Σκαφών

Τέλος, σχετικά με τη συντήρηση σκαφών στην Expresss Boat Service θα βρείτε πάγο, διάφορα ναυτιλιακά είδη, τεχνική υποστήριξη και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να χρειαστείτε. Για οτιδήποτε εξειδικευμένο δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κινητο Συνεργειο Σκαφων, Express Boat Service Marine Diagnostiq Senter, Επισκευες Φουσκωτων, Συντηρηση Και Σερβις Jet - Ski Σκαφων, Service Σκαφων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: