Κατηγορίες
Υγιεινή Διατροφή
e-shop
Περιγραφή Επιχείρησης
Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1989 στην πόλη της Πάτρας.
Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και την απαιτούμενη γνώση, που αφορά στον τομέα των βιταμινών και υγιεινών τροφών, και παρακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς, είμαστε σε θέση να σας αναζωογονήσουμε προσφέροντάς σας υγεία και ευεξία.
Στο χώρο μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από βιταμίνες, φυτικά συμπληρώματα διατροφής και βιολογικά προϊόντα που θα ισορροπήσουν τον οργανισμό σας, ιδιαίτερα σε περιόδους άγχους, έντονης κόπωσης ή πτώσης της άμυνας του ανοσοποιητικού μας συστήματος.
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που θα βοηθήσει εσάς, να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το άγχος και την αϋπνία, να τονώσετε τον οργανισμό σας με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και θρεπτικά στοιχεία για γυναίκες και για άνδρες, να αντιμετωπίσετε τη δυσκοιλιότητα με φυτικές ίνες και προβιοτικά, να πάρετε ενέργεια με φυσικά συμπληρώματα διατροφής, πολυβιταμίνες, ενεργειακούς χυμούς και ροφήματα κ.α.
Χάρις τη συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων σε προνομιακές τιμές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συνεργαζόμαστε και υπάρχει στον χώρο μας εξειδικευμένος φυσικοπαθητικός – βιοσυντονιστής με πολυετή εμπειρία και γνώση γύρω από τα φυτικά συμπληρώματα διατροφής και τις ευεργετικές τους ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βιταμινες, Φυτικα Συμπληρωματα Διατροφης, Μαλλιωρης Πατρα, Φυτικα Προϊοντα, Συμπληρωμα Διατροφης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πάτρα & Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τετάρτη και Σάββατο από 09:00 έως 14:00
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 13:30 & από 17:30 έως 21:30
 
Μοιράσου το: