Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Αισθητική Οδοντιατρική
Εμφυτευματολόγοι
Ενδοδοντολόγοι
Καθαρισμός Δοντιών
Λεύκανση Δοντιών
Περιοδοντολόγοι
Προσθετολόγοι
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ιατρείο λειτουργεί από το 2005 σε έναν ιδιόκτητο, ειδικά διαμορφωμένο και ανακαινισμένο χώρο, για να προσφέρει σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες.
Ο χώρος διαθέτει 2 κύριες οδοντιατρικές έδρες και μια εφεδρική, σε ξεχωριστούς χώρους, για να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου ιατρείου. Κατασκευάστηκε με πρότυπα και αρχιτεκτονική διεθνών δεδομένων, με γνώμονα όμως, όχι μόνο το να προσφέρει σωστές ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και να είναι ευχάριστο στους ασθενείς που το επισκέπτονται.
Τα μηχανήματα του ιατρείου, που ανανεώνονται συνεχώς, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με πιστοποιήσεις από Ευρωπαϊκούς και Αμερικάνικους Οργανισμούς, για να προσφέρουν ποιότητα, ταχύτητα και άνεση στον κάθε ασθενή. Όσον αφορά στις ψηφιακές τεχνολογίες, βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας και χρησιμοποιούνται σχεδόν πάντα, προσφέροντας ακρίβεια και ταχύτητα σε κάθε οδοντιατρική εργασία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το Ιατρείο μας, εξυπηρετεί όλο το φάσμα των οδοντιατρικών εργασιών και όλων των ηλικιών.

  • Αισθητική Οδοντιατρική
  • Ενδοδοντική Θεραπεία
  • Οδοντικά Εμφυτεύματα
  • Ουλίτιδα - Περιοδοντίτιδα
  • Παιδοδοντία
  • Προσθετική Δοντιών

Στοιχεία Αναζήτησης: Αισθητικη Οδοντιατρικη, Ενδοδοντικη Θεραπεια Ενδοδοντια, Ενδοδοντολογος Ενδοδοντολογοι, Οδοντικα Εμφυτευματα Εμφυτευμα, Εμφυτευματολογος Εμφυτευματολογοι, Ουλιτιδα Περιοδοντιτιδα, Περιοδοντολογια Περιοδοντολογος Περιοδοντολογοι, Παιδοδοντια, Προσθετικη Δοντιων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: