Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Παιδαγωγός BSc Πανεπιστημίου Αθηνών  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η αγάπη μας για την Προσχολική Αγωγή και ο ζήλος μας να εξελισσόμαστε καθημερινά αποτέλεσε οδηγό στη δημιουργία ενός ζεστού και φιλόξενου χώρου για τα παιδιά της Βρεφικής και Πρώτης Παιδικής ηλικίας. Στεγαζόμαστε σε κτήριο, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές για βρεφονηπιακό σταθμό σε καταπράσινο περιβάλλον σε μια ήσυχη κηφισιώτικη μονοκατοικία με καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο εξοπλισμένο με σύγχρονο παιδαγωγικό υλικό που συνεχώς θα ανανεώνεται, εμπνευστήκαμε από τα χρώματα του παιδικού ονείρου και δημιουργήσαμε μια αγκαλιά που θα ακολουθήσει της δικής σας. Πρώτο στόχο μας αποτελεί η ομαλή ένταξη και κοινωνικοποίηση του παιδιού σας σε ένα νέο περιβάλλον στο οποίο θα περνά αρκετές ώρες της καθημερινότητάς του. Ο μακροπρόθεσμος, όμως, στόχος μας, αλλά, και το «στοίχημα» που έχει τεθεί στον Βρεφονηπιακό μας Σταθμό είναι η ασφαλής και ομαλή ψυχοσωματική ανάπτυξη και εκπαίδευση του παιδιού σας. Σας περιμένουμε, λοιπόν, να μας γνωρίσετε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα πρόσωπα της ζωής μας, τα παιδιά σας!
Με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημητρακοπούλου Βαλεντίνα
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μουσικοκινητική αγωγή, Μουσική αγωγή, Θεατρικό παιχνίδι, δραματοποιήσεις, Κουκλοθέατρο, κατασκευή κούκλας, Χειροτεχνία, εικαστικά, γνωριμία με ποικίλες μορφές τέχνης, Περιβαλλοντική αγωγή, Φυσιογνωστικές επιστήμες - πειράματα, Γνωριμία με την παιδική λογοτεχνία, την ποίηση, το παραμύθι, Προγραφή - προανάγνωση - προμαθηματικές έννοιες, Διαπολιτισμική αγωγή, Καθημερινή εκγύμναση και παραδοσιακοί χοροί, Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αθλητικές δραστηριότητες όπως κολυμβητήριο, yoga για παιδιά, σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, οργανωμένη εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, αλλά και βιωματικά, με αγγλόφωνες παιδαγωγούς, πλήρης διατροφή με σπιτικό φαγητό, επιμελώς φροντισμένο από παιδίατρο και διαιτολόγο, τακτική ιατρική παρακολούθηση από ομάδα ιατρών, συγκεντρώσεις και συμβουλευτική γονέων, ενημέρωση από ειδικό παιδοψυχολόγο, καθώς και συνεργασία με ειδική επιστημονική ομάδα, δυνατότητα επιλογής απογευματινής απασχόλησης, καθημερινή γραπτή ενημέρωση γονέων, παιδαγωγοί με άριστη κατάρτιση.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βρεφονηπιακοι Σταθμοι Κηφισια, Βρεφονηπιακοι Σταθμοι Ερυθραια, Βρεφονηπιακοι Σταθμοι Μαρουσι, Νηπιαγωγειο, Βρεφονηπιακοι Σταθμοι, Βρεφονηπιακος Σταθμος, Προτυπος Βρεφονηπιακος Σταθμος, Δημιουργικη Απασχοληση, Παιδικοι Σταθμοι Για Βρεφη, Ιδιωτικοι Βρεφονηπιακοι Σταθμοι
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βόρεια προάστια.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 18:00.
 
Μοιράσου το: