Κατηγορίες
Οφθαλμίατροι
ΕΟΠΥΥ
ΥΠΕΘΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
O Δήμος Κανιούρας του Στεφάνου γεννήθηκε το 1963.Το 1981 εισάγεται στην ΣΣΑΣ, Ιατρικό Τμήμα, από όπου αποφοιτά το 1988 με βαθμό "Λίαν Καλώς".Το 1991-1995 ειδικεύεται στην Οφθαλμολογία. Έναρξη επαγγέλματος ιδιωτικά το 1996. Ασκεί τα καθήκοντα Επιμελητή Οφθαλμολογικής Κλινικής στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, μέχρι το 2007 οπότε και αποστρατεύεται για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ιδιωτική άσκηση της Οφθαλμολογίας. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο επί της Εγνατίας 92, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα είναι μόνιμο στέλεχος της Μονάδας Laser Μικροχειρουργικής Οφθαλμού "Διάθλασις" ως υπεύθυνος του τμήματος Υαλοειδούς - Αμφιβληστροειδούς.Το 2001 εκπαιδεύεται στην Διαθλαστική Χειρουργική στο Βαρδινογιάννειο Ινστιτούτο στο Ηράκλειο της Κρήτης υπό τον Καθηγητή Ι.Παλλήκαρη. Το 2005 εκπαιδεύεται στην τεχνολογία της OCT στο Ιατρείο Αμφιβληστροειδούς της Παν. Οφθαλμολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία των lasers (LASIK-PRK διόρθωση μυωπίας υπερμετρωπίας αστιγματισμού με Femtosecond Laser, Παθήσεις αμφιβληστροειδούς, Ωχροπάθειες, Γλαύκωμα) και στις απεικονιστικές μεθόδους(OCT, FA, ICG, HRT, Topolyser, Oculyser).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ένα σύγχρονο οφθαλμολογικό ιατρείο στο οποίο ο ιατρός Κανιούρας Δήμος θα απαντήσει σε κάθε ερώτηση σχετικά με προβλήματα που μπορεί να έχετε με την όρασή σας, απορίες σχετικά με θεραπείες και επεμβάσεις του χώρου της οφθαλμολογίας, καθώς και ερωτήσεις για την εξέλιξη της ιατρικής τεχνολογίας και επιστήμης γενικότερα. Έμφαση δίνεται στην τεχνολογία των femtosecond lasers για τη διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού και την απαλλαγή σας από γυαλιά και φακούς επαφής. Στην αντιμετώπιση του κερατόκωνου με τη νέα μέθοδο Cross-Linking. Στην αντιμετώπιση της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδος καθώς και της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας με laser και νέα φάρμακα. Επίσης στην αντιμετώπιση του καταρράκτη και του γλαυκώματος. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kaniouras.gr για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε στο 2310233279 για να κλείσετε το ραντεβού σας. Η επίσκεψη μέσω ΕΟΠΥΥ επιβαρύνει τον ασθενή με συμμετοχή 15% του κόστους τυχόν παρακλινικών πράξεων του κρατικού τιμολογίου που θα πραγματοποιηθούν. Ιατρικές πράξεις και εξετάσεις που δεν περιλαμβάνονται στο κρατικό τιμολόγιο επιβαρύνουν αποκλειστικά τον ασθενή. Η επίσκεψη εκτός πλαφόν ΕΟΠΥΥ κοστίζει 30-50€.

Στοιχεία Αναζήτησης: Laser Μυωπιας, Καταρρακτης, Γλαυκωμα, Δακρυρροια Ενηλικων, Στραβισμος, Αμβλυωπια, Φακοι Επαφης, Διαθλαστικη Χειρουργικη, Αποκολληση Αμφιβληστροειδους, Κερατοκωνος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα
Τετάρτη και Πέμπτη από 10:00 έως 14:00
Τρίτη και Παρασκευή από 17:00 έως 21:00.
 
Μοιράσου το: