Κατηγορίες
Οδοντιατρικά Είδη - Εργαλεία - Μηχανήματα, Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΚΡΗΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗΣ  
Εμφυτευματολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Novamind δημιούργησε μια προηγμένη μονάδα, εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Η μονάδα είναι στελεχωμένη με έμπειρο προσωπικό, είναι πιστοποιημένη κατά ISO από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία, και παράγει εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτης ακρίβειας. Μοναδική στην Ελλάδα και σίγουρα ισάξια των καλύτερων κατασκευαστών της Ευρώπης, η Novamind προσφέρει στους οδοντίατρους και οδοντοτεχνίτες εμφυτεύματα και προσθετικά εξαρτήματα για εμφυτευματικές αποκαταστάσεις, συμβατά με τα πλέον διαδεδομένα συστήματα εμφυτευμάτων της αγοράς.
Η εταιρεία μας προσφέρει εφάμιλλη ποιότητα των αντίστοιχων διαδεδομένων εταιρειών, πιο ευέλικτες τιμές και το σημαντικότερο όλων έχετε έναν κατασκευαστή δίπλα σας. Εξαιρετική πρώτη ύλη (τιτάνιο Grade 4 και 5) που παρέχεται αποκλειστικά από τη γερμανική εταιρεία Zapp Group.
H Novamind δεν ακολουθεί απλά τις εξελίξεις, αλλά χαράζει τον δρόμο της εξέλιξης έχοντας δημιουργήσει το μεγαλύτερο και αρτιότερο κέντρο κοπής στην Ελλάδα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Εμφυτεύματα και προσθετικά εξαρτήματα για εμφυτευματικές αποκαταστάσεις, συμβατά με τα πλέον διαδεδομένα συστήματα εμφυτευμάτων της αγοράς.
  • Laser Sintering Restorations
    Καλύτερη εφαρμογή, χωρίς υπολείμματα άνθρακα, πυκνότερη δομή κράματος, πιστοποιημένο Co-Cr, οικονομία, ταχύτητα.
  • Milling
    Υπηρεσίες κοπής, με μηχανήματα CNC από πιστοποιημένο Co-Cr. Εξατομικευμένα abutments τιτανίου για επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εμφυτευματα Οδοντικα, Εμφυτευματα Προσθετικα, Multi Unit, Locator, Ti - Base Abutment, Interface Abutment, Κολοβωματα, Αξονας Αποτυπωσης, Βιδα Επουλωσης, Αναλογο Εργαστηριακο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βόρεια Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δεύτερα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: