Κατηγορίες
Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα & Κλινικές, Βιοπαθολόγοι - Μικροβιολόγοι, Μικροβιολογικά Εργαστήρια
Αιματολογικές Εξετάσεις
Διαγνωστικές Εξετάσεις
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Το μικροβιολογικό εργαστήριο λειτουργεί από το 2000 στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης. Υπεύθυνη είναι η Βιοπαθολόγος ΙΓΝΑΤΟΒΑ ΙΣΑΑΚΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ. Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονους αναλυτές και είναι σε θέση να εκτελέσουν τις εξής ομάδες εξετάσεων.
Βιοχημικές, αιματολογικές, ανοσολογικές, ορμονολογικές, νεοπλασματικούς δείκτες, προγεννητικού, γονιμότητας, καλλιεργειών. Η συνεχής εκπαίδευση όλου του προσωπικού, η αναβάθμιση του εξοπλισμού και η συμμετοχή σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου εξασφαλίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μικροβιολογικό, αιματολογικό, βιοχημικό, ανοσολογικό, ορμονολογικό, γονιμότητας, αιμοληψίες κατ' οίκον, check up, πακέτα εξετάσεων σε προσιτές τιμές, νεοπλασματικούς δείκτες, καλλιέργειες.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αιμοληψιες Κατ Οικον, Check Up, Συμβαση Με Εοπυυ, Πακετα Εξετασεων Με Προσιτες Τιμες, Καλλιεργειες, Εξετασεις Γονιμοτητας, Προγεννητικος Ελεγχος, Ορμονολογικο, Ανοσολογικο, Βιοχημικο, Αιματολογικο, Μικροβιολογικο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Άγιος Αθανάσιος, Νέα Μεσημβρία, Διαβατά, Βαθύλακος, Αγχίαλος, Σίνδος, Κουφάλια, Θεσσαλονίκη, Νέα Μαγνησία, Ιωνία Θεσσαλονίκης
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 07:30 έως 15:00 και από 18:00 έως 20:00
Τετάρτη από 07:30 έως 14:00
 
Μοιράσου το: