Κατηγορίες
Παιδότοποι, Παιδικά Πάρτυ - Παιδικές Εκδηλώσεις, Καφετέριες
WiFi
Ανιματέρ
Κλόουν για πάρτυ
Ταχυδακτυλουργοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Παιδότοπος Πλανήτης "Ο μικρός πρίγκηπας" καλωσορίζει τους μικρούς του φίλους για ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης, αλλά και τους γονείς για στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον! Διαθέτουμε προαύλιο - καφετέρια ιδιαίτερα ευχάριστο χώρο για τους καπνίζοντες με ορατότητα στον χώρο του παιδότοπου ώστε να έχουν και επαφή με τα παιδιά. Το 2006 ξεκινήσαμε την προσπάθεια να κάνουμε τη διασκέδαση και ό,τι αφορά την παιδική ανάγκη για δημιουργία, παιχνίδι και εκμάθηση των μικρών μας φίλων, απόλυτα ξεχωριστή! Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή και στους γονείς για να μπορούν να ξενοιάσουν λίγες στιγμές με πλήρη ευσυνειδησία, απολαμβάνοντας ένα ιδιαίτερο και ελκυστικό χώρο με διάθεση χαλαρή και ευχάριστη, πίνοντας το καφέ τους σε οικογενειακό κλίμα. Οι συνεργάτες μας είναι καλλιτέχνες, δημιουργοί, ηθοποιοί, παιδαγωγοί και κοινωνιολόγοι, νέοι και ευχάριστοι άνθρωποι με αντίληψη αγάπη και πείρα στα παιδιά, με στόχο να διεγείρουν τη φαντασία τους, να αυξήσουν την παρατηρητικότητά, τη μνήμη, τον αυτοέλεγχο και την ομαδικότητά τους. Σκοπεύουμε στην ποιοτική διασκέδαση των παιδιών, μέσα από το παιχνίδι, τη διασκέδαση και τη δημιουργία... που είναι απαραίτητη για τα παιδιά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παίζοντας και διασκεδάζοντας, τα παιδιά καλλιεργούνται και να αναπτύσσουν την αυτοπεποίθησή τους, την εκφραστικότητα και την επιδεξιότητά τους στις τέχνες! Με γνώμονα το παιδί, τις ψυχικές και συναισθηματικές του ανάγκες και με σεβασμό στην οικογένεια, σας ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ότι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό!
Παιδικά πάρτι
Παιδικές εκδηλώσεις
Παιδότοπος
Θεατρικό εργαστήριο

Στοιχεία Αναζήτησης: Σταθμος Φυλαξης Παιδιων, Δημιουργικη Εκφραση, Παιδικες Δραστηριοτητες, Θεατρικο Παιχνιδι, Θεατρικα Εργαστηρια Θεατρικο Εργαστηριο, Κουκολοθεατρο, Παιδικη Χαρα, Εικαστικα, Θεατρικο Παρτι, Play Lands, Party Parti Παρτι, Παιδοκατασκευες, Οικογενειακος Χωρος, Παρτυ Γενεθλιων, Επιτραπεζια Παιχνιδια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 17:30 έως 23:00
Σάββατο από 10:30 έως 15:00 & από 17:30 έως 23:00
Κυριακή από 10:30 έως 23:00
 
Μοιράσου το: