, 2107773260
,
Κατηγορίες
Γραφεία Τελετών, Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΑΥΛΟΣ ΒΕΡΡΑΣ , Τηλ: 2107775366  Κιν: 6944325680
Περιγραφή Επιχείρησης
Το γραφείο τελετών ΑΝΔΡΕΑΣ Π. ΒΕΡΡΑΣ, με έδρα στου Ζωγράφου και υποκατάστημα στα Ιλίσια, ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1929, επί της λεωφόρου Στρ/χου Αλέξ. Παπάγου 9.
Η επιχείρηση αυτή ιδρύθηκε αποκλειστικά και μόνο από τον ΑΝΔΡΕΑ Π. ΒΕΡΡΑ πατέρα του ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΔΡ. ΒΕΡΡΑ.
Το εν λόγω γραφείο τελετών είναι το παλαιότερο γραφείο τελετών όλου του Δήμου Ζωγράφου και ένα από τα παλαιότερα της Αθήνας. Σήμερα, μετά από 91 χρόνια συνεχούς παρουσίας, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό όνομα σε όλη την Ελλάδα, συνεργαζόμενο με οίκους του εξωτερικού. Το γραφείο τελετών ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΔΡ. ΒΕΡΡΑΣ, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με επαγγελματισμό, σεβασμό, ευαισθησία και διακριτικότητα στις μεγαλύτερες οικογένειες της Αθήνας.
Το γραφείο τελετών ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΔΡ. ΒΕΡΡΑΣ, μεταφέρθηκε από τη λεωφόρο Στρ/χου Αλέξ. Παπάγου 9 Ζωγράφου, το 1991 στην λεωφόρο Στρ/χου Αλέξ. Παπάγου 22, Ζωγράφου (έναντι τράπεζας ALPHA) με υποκατάστημα στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 34 Ιλίσια (όπισθεν Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, πρώην Υπουργείου Ανάπτυξης).
Λειτουργώντας μέχρι σήμερα στα παλαιά τηλέφωνα του ιδρυτή ΑΝΔΡ. ΒΕΡΡΑ του ΠΑΥΛΟΥ καθώς επίσης και στην ιδρυτική διεύθυνση, τα γραφεία διατηρούνται μέχρι σήμερα από τον υιό και διάδοχό του ΠΑΥΛΟ ΑΝΔΡ. ΒΕΡΡΑ, ο οποίος διατηρεί μια πολυετή και πλούσια εμπειρία από τον πατέρα του, εξασφαλίζοντάς σας μια άριστη εξυπηρέτηση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Τα γραφεία τελετών ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΒΕΡΡΑ παρέχουν:

  • Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
  • Επαγγελματισμό
  • Ευαισθησία
  • Διακριτικότητα
  • Σεβασμό

Προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στις μεγαλύτερες οικογένειες της χώρας από τον ιδρυτή του Ανδρέα Παύλου Βέρρα το 1929 και το συνεχιστή και διάδοχό του Παύλο Ανδρ. Βέρρα μέχρι σήμερα ανελλιπώς.


Στοιχεία Αναζήτησης: Grafeia Teleton, Μνημοσυνα, Γραφειο Τελετων, Επικηδεια Τελετη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα, Εξωτερικό
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24ωρη εξυπηρέτηση.
 
Μοιράσου το: