, 2103450896, 2103471627
Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς από το 1940 παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Η εταιρεία αναλαμβάνει την παραλαβή, συσκευασία, μεταφορά και παράδοση εμπορευμάτων από και προς τη Λακωνία, την Αρκαδία και τα Κύθηρα με υπευθυνότητα και μέσα στα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα.
Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο και η πελατοκεντρική μας προσέγγιση διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε.
Έχοντας αναλάβει το μεγαλύτερο ποσοστό των Logistic εταιρειών για τους νομούς Λακωνίας, Αρκαδίας και τα Κύθηρα διεκπεραιώνουμε μεταφορικά έργα υψηλών απαιτήσεων αντιλαμβανόμενοι τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.
Ταυτόχρονα, η εταιρεία μας ειδικεύεται στις μεταφορές οικοσκευών τόσο εντός Αττικής όσο και από και προς τους νομούς Λακωνίας, Αρκαδίας και τα Κύθηρα αξιολογώντας τις ανάγκες της εκάστοτε μεταφοράς και ανταποκρινόμενοι πάντα στις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν. Τέλος, αναλαμβάνουμε ψυγειομεταφορές για την Τρίπολη και τα Κύθηρα.
Η εταιρεία διαθέτει υποκαταστήματα σε Σπάρτη, Γύθειο, Αρεόπολη, Μονεμβασιά, Μολάους, Νεάπολη, Κύθηρα & Τρίπολη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μεταφορές από και προς Σπάρτη, Γύθειο, Αρεόπολη, Μονεμβασιά, Μολάους, Σκάλα, Νεάπολη, Ελαφόνησο, Τρίπολη, Άστρος, Λεωνίδιο, Μεγαλόπολη & Κύθηρα.
  • Μετακομίσεις από και προς Σπάρτη, Γύθειο, Αρεόπολη, Μονεμβασιά, Μολάους, Σκάλα, Νεάπολη, Ελαφόνησο, Τρίπολη, Άστρος, Λεωνίδιο, Μεγαλόπολη & Κύθηρα.
  • Μεταφορές-Μετακομίσεις εντός Αττικής.
  • Ψυγειομεταφορές για Τρίπολη και Κύθηρα.
  • Καθημερινά δρομολόγια για Σπάρτη, Γύθειο, Μολάους, Τρίπολη.
  • Παράδοση εντός 24-48 ωρών από την παραλαβή σε όλα τα σημεία ανταπόκρισης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυγειομεταφορες, Μεταφορες Προς
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ν.Λακωνίας: Σπάρτη, Γύθειο, Αρεόπολη, Μονεμβασιά, Σκάλα, Μολάοι, Νεάπολη, Ελεφόνησος, Ν.Αρκαδίας: Τρίπολη, Άστρος, Μεγαλόπολη, Λεωνίδιο, Κύθηρα & όλη την Αττική.
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 18:00
 
Μοιράσου το: