Κατηγορίες
Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Περιγραφή Επιχείρησης

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με ιστορία από το 1982, είναι σήμερα το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το μοναδικό Κολλέγιο μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων [Compostela Group of Universities]. Σε συνεργασία με 7 διακεκριμένα Διεθνή Πανεπιστήμια και με το κύρος 30 διεθνών φορέων και οργανισμών, διαθέτει 10 Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 66 Bachelors & Masters σε 7 υπερσύγχρονα campus σε όλη την Ελλάδα [Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ρόδος, Λάρισα].
Παρέχοντας προγράμματα σπουδών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας, έχει εδραιωθεί στη συνείδηση γονέων και φοιτητών ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών πανεπιστημιακών σπουδών στην Ελλάδα.
Οι υπερσύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αποτελούν ορόσημα της ποιότητας των σπουδών που προσφέρει και πληρούν τις προδιαγραφές Πανεπιστημίων του εξωτερικού. Το Campus στο Ηράκλειο της Κρήτης αποτελεί ιδανική επιλογή για τον φοιτητή που επιθυμεί να μην αφήσει τον τόπο κατοικίας του, αλλά ταυτόχρονα να σπουδάσει σε ένα περιβάλλον όμοιο με αυτό ενός πανεπιστημίου του εξωτερικού. Ξεχωρίζει για τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με βάση τον οποίο έχουν διαμορφωθεί τόσο οι εξωτερικοί χώροι, όσο και οι εσωτερικοί (αίθουσες, εργαστήρια, βιβλιοθήκη). Χάρη σε αυτά, αλλά και σε παροχές όπως χώρους αναψυχής και χαλάρωσης των φοιτητών, δημιουργεί τις βέλτιστες συνθήκες για μια απαράμιλλη εμπειρία φοίτησης.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρέχει, σε συνεργασία με διακεκριμένα Διεθνή Πανεπιστήμια, περισσότερα από 66 αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό (Bachelors) και μεταπτυχιακό επίπεδο (Masters), τα οποία καλύπτουν σύγχρονα επιστημονικά πεδία και καινοτόμες εξειδικεύσεις με αυξημένη ζήτηση. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει Σχολή Υγείας, Σχολή Ναυτιλίας, Ναυτική Ακαδημία, Σχολή Τουρισμού, Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών, Σχολή Πληροφορικής, Πολυτεχνική Σχολή, Νομική Σχολή, Σχολή Πολιτισμού και Επικοινωνίας, Σχολή Επιστημών Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής. Όλα τα προγράμματα σπουδών πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές των συνεργαζόμενων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων [ολιγομελή τμήματα, σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένα εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό], βασίζονται στο διεθνώς αναγνωρισμένο Βρετανικό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και αναγνωρίζονται από το NARIC (Βρετανικός φορέας, αντίστοιχος του ΔΟΑΤΑΠ). Όλα τα προγράμματα σπουδών έχουν σχεδιαστεί με στόχο να ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας και να προσφέρουν στους αποφοίτους πολυάριθμες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κολλεγια, Κολλεγιο, Metropolitan College, Σπουδες, Πτυχια, Bachelor, Master, Προπτυχιακα, Μεταπτυχιακα, Μητροπολιτικο Κολλεγιο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • Νο1 Ελληνικό Ιδιωτικό Κολλέγιο (private for profit)
  • Μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων
  • Ο μεγαλύτερος πάροχος Βρετανικής Παν/κής Εκπαίδευσης
  • Βραβείο «Κτήρια – Εγκαταστάσεις», Education Business Awards
  • Χρυσό Βραβείο «Δεσμός με την Κοινωνία»
  • Χρυσό Βραβείο “Best Hotel Education Provider”
  • Χάλκινο Βραβείο «Προγράμματα Εκπαίδευσης & Εξειδίκευσης»
  • Safety4Sea Training Awards 2019, για τη Ναυτική Ακαδημία
  • Honorary Award, Greek Yachting Awards 2019
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: