Κατηγορίες
Spa, Εναλλακτικές Θεραπείες
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Cosmic Float center είναι ένα κέντρο σωματικής και ψυχικής υγείας, που δημιουργήθηκε το 2018 με σκοπό να αποτελέσει καταλύτη για την αλλαγή της παγκόσμιας συνειδητότητας. Το floating μας βοηθάει να αποκτήσουμε γαλήνη και καθαρή σκέψη κατά τη διάρκεια της ημέρας μας, ξεκουράζοντας το σώμα μας και αποβάλλοντας το άγχος και την κούραση της καθημερινότητας. Ποιοτικότερος ύπνος, βαθιά χαλάρωση, Αντι-στρες, μείωση πόνου, βελτιώσεις σε μνήμη και σε ικανότητα μάθησης είναι μερικά από τα οφέλη του floating.
Επίσης βοηθάει τους αθλητές να αυξήσουν σημαντικά την απόδοσή τους, να επιταχύνουν το χρόνο αποθεραπείας μετά από έντονη σωματική άσκηση και να εξαλείψουν την κούραση από τη βαριά προπόνηση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η υπηρεσία που προσφέρουμε λέγεται floating και είναι στην ουσία μια πρακτική στην οποία εισέρχεστε σε ένα άνετο και χαλαρό περιβάλλον χωρίς εξωτερικά ερεθίσματα που έχει δημιουργηθεί ακριβώς για αυτό τον σκοπό, προκειμένου να αποφορτιστεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το μυϊκό και νευρικό σας σύστημα.
Το περιβάλλον αυτό είναι στην ουσία μια ειδικά σχεδιασμένη δεξαμενή (Tank) εργονομικά φτιαγμένη προκειμένου να υπάρχει η αίσθηση της άνεσης ακόμα και για κάποιον που είναι 2,5 μέτρα. Το tank αυτό έχει 30 πόντους νερό και περιέχει περίπου 500 κιλά φαρμακευτικού άλατος Epsom, δημιουργώντας ένα πολύ πυκνό διάλυμα το οποίο επιτρέπει στο σώμα να επιπλέει χωρίς καμία προσπάθεια, μηδενίζοντας πρακτικά τις βαρυτικές δυνάμεις. Το νερό θερμαίνεται και διατηρείται στη θερμοκρασία της επιφάνειας του δέρματος εξαλείφοντας έτσι την αντίληψη του πού τελειώνει το σώμα και πού ξεκινάει το νερό.
Επίσης, το tank προστατεύεται από το φως και είναι ηχομονωμένο, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα πολύ ήσυχο και βιοαισθητικά απομονωμένο περιβάλλον με ελάχιστα εξωτερικά ερεθίσματα. Ως αποτέλεσμα, το σώμα μας βιώνει μια βαθιά, έντονη κατάσταση χαλάρωσης, η οποία συνοδεύεται με πληθώρα από οφέλη τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και δίνετε επιπλέον στον εαυτό σας τη δυνατότητα να κάνει ένα μοναδικό διάλειμμα από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Floating Μεθοδος Επιπλευσης, Αγχος Στρες Stress, Χαλαρωση Ευεξια, Αϋπνια Υπνος Υπνου, Για Αθλητες Αθλητης, Για Εγκυους Εγκυος, Για Μαθητες Μαθητης, Σωματικη Ψυχικη Υγεια, Πονος Μυες, Πονος Αρθρωσεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα κλειστά
Τρίτη έως Κυριακή από 10:00 έως 22:00
 
Μοιράσου το: