Κατηγορίες
Βιολογικά Προϊόντα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Μετά από 15 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία βρίσκεται σε νέες εγκαταστάσεις 2.000τμ, με ξεχωριστό τμήμα παραγωγής και συσκευασίας.
Η Βιοφρέσκο στηρίζει τις πολυετής συνεργασίες της, με κορυφαία brands βιολογικών προϊόντων, διεθνών αναγνωρισμένων οίκων του εξωτερικού.
Εισάγει και εμπορεύεται τα προϊόντα σε αποκλειστικότητα Πανελλαδικά.
Εμπορευόμαστε εγχώρια βιολογικά προϊόντα νωπών φρούτων και κηπευτικών, κρεάτων, ξηρών καρπών και κατεψυγμένων τροφίμων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ
  Η Βιοφρέσκο έχει δημιουργήσει τις πιο σύγχρονες και ασφαλής εγκαταστάσεις για τα προϊόντα που η ίδια παράγει. Είναι ύψιστης σημασίας να μπορεί να έχει τον έλεγχο της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και να εξυπηρετεί άμεσα και υπεύθυνα το δίκτυο συνεργατών της.
  Όλα τα προϊόντα είναι customized, χειροποίητα και καινοτόμα. Γνωρίστε τα παραγώμενα προϊόντα μας:
  ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΙΤΟΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ, ΔΕΛΕΑΡ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΛΑΓΑΝΙΣΤΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ, ΜΟΥΣΛΙ, ΠΑΣΤΕΛΙ.
 • ΜΑΝΑΒΙΚΗ
  Με κριτήριο την ποιότητα, τη γνώση αλλά και το μεράκι επιλέγουμε εδώ και 15 χρόνια τους καλύτερους βιοκαλλιεργητές από όλη την Ελλάδα.
  Με σεβασμό για το έργο τους προσφέρουμε υψηλής ποιότητας φρούτα και λαχανικά, βιολογικής καλλιέργειας.
  Τα προϊόντα συγκεντρώνονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και συσκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα HACCP. Όλες οι παρτίδες των προϊόντων σημαίνονται από το χωράφι μέχρι και την συσκευασία, έτσι ώστε να υπάρχει εγγύηση διαφάνειας και ιχνηλασιμότητας του κάθε αγαθού.
 • ΕΞΑΓΩΓΕΣ
  Η προώθηση και ανάπτυξη των παραγόμενων προϊόντων μας στις αναπτυσσόμενες αγορές του εξωτερικού, είναι τα τελευταία χρόνια για την εταιρία προτεραιότητα.
  Επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα που κερδίζουν το απαιτητικό βιολογικό κοινό του εξωτερικού τόσο στη ποιότητα όσο και στην συσκευασία.
 • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ BRANDS
  H Βιοφρέσκο εδώ και 15 χρόνια έχει μόνιμες και αποκλειστικές συνεργασίες με τις εταιρίες: HOLLE, CASTAGNO, MCLLOYDS, MOGLI, URTEKRAM, VOELKEL, NATURATA.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βιολογικα, Μαναβικη, Urtekram, Βιολογικα Οσπρια, Προϊοντα Σογιας, Ρυζι, Βοτανα, Βρεφικες Τροφες, Παιδικες Τροφες, Φυτικα Ελαια, Γαλακτοκομικα, Δημητριακα, Υγιεινη Διατροφη, Αλλαντικα, Βιολογικα Σαμπουαν
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα & εξωτερικό
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
 • BIOHELLAS
Φωτογραφίες
 
 
Μοιράσου το: