Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεοράσεων
Συναγερμοί
Υπηρεσίες Security
Περιγραφή Επιχείρησης
Η KDS SECURITY είναι μια δυναμική εταιρεία και πρωτοποριακή στο χώρο της ασφάλειας που προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών από στελέχη τα οποία έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο και με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα στατικών φυλάξεων και προσωποφυλάξεων.
Η διαρκής αύξηση εγκληματικότητας δημιουργεί την ανάγκη λήψεως προληπτικών μέτρων για την αποφυγή κάθε πιθανού κινδύνου. Στα πλαίσια αυτά η KDS SECURITY κινείται με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό.
Μετά από 5 χρόνια εκπαίδευσης στις ειδικές δυνάμεις του στρατού και συνεχούς παρακολούθησης σεμιναρίων και προσωπικής εμπειρίας στο χώρο έχουμε κάθε λόγο και δυνατότητα να προσφέρουμε την ασφάλεια που επιθυμείται.
Έχουμε πάντα σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους με άδειες εργασίας του νόμου 2518/97 φύλακες, για να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία οποιοδήποτε έργο φύλαξης χρειαστεί πανελλαδικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

H KDS προσφέρει ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων σε θέματα που αφορούν υπηρεσίες ασφαλειας:

  • Ιδιωτικοί φύλακες σε κτηριακές εγκαταστάσεις οικίες, καταστήματα, εργοστάσια, αποθήκες, εκδηλώσεις, συναυλίες
  • 24ωρη φύλαξη και περιπολίες
  • Άμεση επέμβαση
  • Κέντρο λήψης σημάτων
  • Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας (συναγερμοί - Κάμερες - κλειστά κυκλώματα)

Στοιχεία Αναζήτησης: Καμερες Ασφαλειας, Περιπολιες, Φυλαξη Φυλαξεις Ιδιωτικων Επαγγελματικων Χωρων, Φυλαξη Φυλαξεις Οικιας Οικιων, Φυλαξη Φυλαξεις Μαγαζιου Μαγαζιων, Φυλαξεις Vip Προσωπων, Security, Αμεση Επεμβαση, Κεντρο Ληψης Σηματων, Κλειστα Κυκλωματα, Συναγερμοι, 24ωρη Φυλαξη, Φυλαξη Φυλαξεις Εργοστασιων Εργοστασιου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24ωρη
 
Μοιράσου το: