Κατηγορίες
Τυπογραφεία, Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΜΟΥΤΖΑΚΗΣ , Τηλ: 2310940477  Κιν: 6944715276 Email: print@tzamoutzakis.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Το τυπογραφείο Τζαμουτζάκη ξεκίνησε την δραστηριοποίησή του στο χώρο τον γραφικών τεχνών από το 1958 σαν παραδοσιακό τυπογραφείο. Εδρεύει σε ιδιόκτητο κτήριο και πέρασε από την παραδοσιακή τυπογραφεία στις σύγχρονες εκτυπώσεις. Μετά από συνεχείς επενδύσεις, βελτιώσεις, αναβαθμίσεις, με σεβασμό και συνέπεια προς τον πελάτη προσφέρουμε άριστης ποιότητας εκτυπωτικές εργασίες. Η εμπειρία των ανθρώπων της επιχείρησης και η μεθοδευμένη συνεργασία όλων των τμημάτων είναι εγγύηση άριστου αποτελέσματος.
Η φιλοσοφία δεν άλλαξε ποτέ και μεταφέρετε από γενιά σε γενιά όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και οι πελάτες μας είναι πρώτα φίλοι μας και οι συνεργασίες μας μακροχρόνιες.
Ο ευχαριστημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμισή μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εκτυπώσεις offset & ψηφιακές, Προσκλητήρια Γάμου & Βάπτισης, Μπομπονιέρες, Δημιουργικό τμήμα, Σχεδιασμός λογοτύπου, Κάρτες, Επιστολόχαρτα, Φάκελα, Συνταγολόγια, Μπλοκ, Μηχανογραφικά Έντυπα, Προσπέκτους, Flyers, Αφίσες, Folder, Ημερολόγια, Τιμοκατάλογοι, Βιβλία, Περιοδικά, Εφημερίδες, Σφραγίδες, Πλαστικοποίηση, Σπιράλ Μεταλλικό & Πλαστικό.

Στοιχεία Αναζήτησης: Προσκλητηρια Γαμου, Διαφημιστικα Φυλλαδια, Ημερολογια, Σφραγιδες, Συνταγολογια, Προσπεκτους, Επιστολοχαρτα, Σχεδιασμος Λογοτυπου, Τιμοκαταλογοι, Flyers
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
Σάββατο από 09:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: