Κατηγορίες
Συσκευασία & Τυποποίηση, Αποθήκευση & Διανομή Εμπορευμάτων (Logistics)
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται στο χώρο της εργολαβίας στις Φορτοεκφορτώσεις. Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαζόμαστε με αποθήκες καταστημάτων των Super market, μεταφορικές, εξαγωγικές-εισαγωγικές εταιρείες, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, λιμάνι Αιγίου και τελωνεία.
Παράλληλα, σε όλους προαναφερόμενους χώρους αναλαμβάνουμε Διαλογές (όπως μπουκαλιών, προϊόντων κ.τ.λ) και Συσκευασίες (όπως ρούχα).
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας ασχολείται και με Καθαρισμούς γραφείων, αποθηκών, εργοστασίων, super market, κτηρίων, κατοικιών κ.τ.λ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ

  • Εδώ και 30 χρόνια βρισκόμαστε στο χώρο της εργολαβίας στις φορτοεκφορτώσεις. Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαζόμαστε με αποθήκες καταστήματα των super market, μεταφορικές, εξαγωγικές εισαγωγικές εταιρείες λιμάνι Θεσσαλονίκης, λιμάνι Αιγίου επίσης εταιρίες που είναι τελωνεία στην χώρα μας.

ΔΙΑΛΟΓΕΣ – ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

  • Παράλληλα σε όλους τους χώρους που προανέφερα αναλαμβάνουμε διαλογές (όπως διαλογή μπουκαλιών, προϊόντων κ.τ.λ.) και συσκευασίες (π.χ. ρούχα κ.τ.λ.).Επικόλληση ετικετών στα προϊόντα (π.χ. ετικέτες που αναγράφουν την γλώσσα που αποστέλλονται τα προϊόντα από τις τελωνειακές εταιρείες).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

  • Η καθαριότητα είναι το καινούριο κομμάτι μας στην εταιρεία. Ασχολούμαστε τα τελευταία χρόνια με καθαρισμούς γραφείων, αποθηκών, εργοστασίων, super market, κτηρίων, κατοικιών κ.τ.λ.

Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια διαθέτει έμπειρο εκπαιδευμένο προσωπικό.


Στοιχεία Αναζήτησης: Παλετοποιηση, Υπηρεσιες Φορτοεκφορτωσης, Εργολαβια Φορτοεκφορτωσεων, Υπαλληλοι Για Διαλογη Μπουκαλιων, Υπαλληλοι Για Συσκευασια Ρουχων, Εκτελεση Παραγγελιων, Επικολληση Ετικετων Σε Προϊοντα, Διαλογη Προϊοντων, Παροχη Προσωπικου Για Φορτοεκφορτωσεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24 ώρες
 
Μοιράσου το: