Κατηγορίες
Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια, Παιδικοί Σταθμοί
Δημοτικά Σχολεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Από το 1947 έως σήμερα τα Εκπαιδευτήριά μας προσφέρουν ένα ασφαλές, οικογενειακό και στοργικό περιβάλλον, μια θετική παιδαγωγική ατμόσφαιρα, με ανθρώπους που νοιάζονται για τους μαθητές μας. Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών μας αναπτύσσουμε τα προτερήματα και τα χαρακτηριστικά του, τα οποία με την κατάλληλη προσέγγιση θα κάνουν τη φοίτηση και παραμονή του στο Σχολείο μας ευχάριστη και δημιουργική.
Η μοναδικότητα των μαθητών μας καλλιεργείται με την υιοθέτηση νέων και σύγχρονων μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας, που θα δώσουν ώθηση και κίνητρο σε κάθε παιδί να αναζητεί τη γνώση και να αναπτύσσει τις δεξιότητές του. Μέσα από το διευρυμένο πρόγραμμα του Σχολείου μας, οι μαθητές μαθαίνουν να οργανώνουν σωστά το χρόνο τους και να ολοκληρώνουν το διάβασμά τους στο σχολείο έχοντας ελεύθερο χρόνο στο σπίτι για τα εξωσχολικά τους ενδιαφέροντα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Για να επιτύχουμε τους στόχους μας, βασιζόμαστε στο ανθρώπινο δυναμικό του Σχολείου μας, που είναι προσεκτικά επιλεγμένο με κριτήρια την πείρα, την προσωπικότητά τους, αλλά κυρίως την ευαισθησία τους στην προσέγγιση της ψυχής των μαθητών μας. Είναι οι άνθρωποι που έρχονται σε καθημερινή επαφή μαζί τους και γνωρίζουν τα ταλέντα, τα χαρίσματα και τη μοναδικότητά τους.
Είμαστε ένα Σχολείο με παράδοση και προοπτική, με συνέπεια στις αξίες και σεβασμό στα παιδιά και τους γονείς, που παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ανησυχία τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης κατακτώντας διαρκώς νέους στόχους για τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την πολύπλευρη καλλιέργεια των παιδιών μας.
Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Διαδραστικοί πίνακες - Διαδραστικό σχολείο
Έντυπα σχολείου
Γλωσσική καλλιέργεια και προώθηση των μαθητών
Γνωριμία με τη Λογοτεχνία
Κατάκτηση μαθηματικών εννοιών με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας
Ιστορική γνώση και παιδεία
Θεατρική παιδεία
Εργαστήρια φυσικών επιστημών
Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας ως κύριο μάθημα και πιστοποίηση της γνώσης
Διδασκαλία γερμανικής ή γαλλικής γλώσσας
Δανειστική βιβλιοθήκη για τους μαθητές
Τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας (μελέτης)
Κολύμβηση
Ποδόσφαιρο
Παραδοσιακοί χοροί
Μπαλέτο
Taekwondo
Μίνι τένις
Μπάσκετ
Καλοκαιρινά προγράμματα
Συνεργασία με ψυχολόγο - σύμβουλο
Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μια επιπλέον πρόκληση στη συνέχιση των στόχων μας, πιστεύοντας ότι η επιλογή των Εκπαιδευτηρίων μας εξασφαλίζει την αρτιότερη εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών σας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ιδιωτικα Σχολεια, Σχολειο, Ιδιωτικο Δημοτικο, Idiotiko, Sxoleio, Dimotiko, Ιδιωτικη Εκπαιδευση, Εκπαιδευτηρια, Καλυτερα Σχολεια, Ekpaideutiria, Πληροφοριες Ιδιωτικα, Ωραριο Ιδιωτικα, Προτυπα Εκπαιδευτηρια, Παιδια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νότια Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Υποχρεωτικό πρόγραμμα από8.00 έως 14.00
Επιμηκυμένο πρόγραμμα από 14.00 έως 16.00.
 
Μοιράσου το: