Κατηγορίες
Καρτ & Αγωνιστικές Πίστες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η πίστα καρτ Ασπροπύργου κατασκευάστηκε το 1986 και είναι από τις πρώτες πίστες στην Αττική με θρυλική ιστορία, πολλούς αγώνες στο ιστορικό της και μοναδικές οδηγικές εμπειρίες και αναμνήσεις σε χιλιάδες οδηγούς.
Μετά από μία δύσκολη περίοδο για την πίστα η ριζική ανανέωσή της ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2005 όταν ιδρύθηκε η εταιρεία Speed Park και ανέλαβε να επαναφέρει την πίστα στη θέση που της αρμόζει. Μία πίστα με μία εξαιρετική τεχνική αλλά και δύσκολη διαδρομή, που δικαιολογημένα, ονομάστηκε και σχολείο του καρτ στον ελλαδικό χώρο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της η Speedpark αφοσιώθηκε στην εκμάθηση και μετάδοση του καρτ αλλά και των κανόνων ασφαλείας και χρήσης των καρτ. Ένας υπερσύγχρονος στόλος από καρτ τελευταίας γενιάς με τα πιο προηγμένα συστήματα παρακολούθησης αλλά και χρονομέτρησης των επιδόσεων των οδηγών καλύπτει σχεδόν όλες τις ηλικίες και τις πιο αυξημένες απαιτήσεις για πλήρη οδηγική απόλαυση αλλά και εκμάθηση. Το δυνατό όμως σημείο της Speedpark είναι το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό της και η πλήρης ενημέρωση που προσφέρουν υπεύθυνα και απλόχερα σε όλους τους μικρούς αλλά και μεγάλους οδηγούς.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ακαδημια Καρτ, Ενοικιαζομενα Καρτ, Αγωνιστικος Εξοπλισμος, Γενεθλια Καρτ, Kart
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά εκτός Τρίτης.
 
Μοιράσου το: