Κατηγορίες
Ενδοκρινολόγοι, Διαβητολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Ιωάννης Τζαβές ειδικεύθηκε στην Ενδοκρινολογία στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά». Υπηρέτησε στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Νοσοκομείου, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα ενδοκρινολογική κλινική, ενώ είναι κέντρο εκπαίδευσης στο υπερηχογράφημα του θυρεοειδή όπου ο γιατρός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας εξειδικευθεί στις μεθόδους παρακέντησης (FNA) όζων θυρεοειδή και λεμφαδένων. Συμμετείχε σε μελέτες της Κλινικής που έπειτα δημοσιεύθηκαν σε εγχώρια και διεθνή έντυπα. Στα πλαίσια της ειδίκευσής του στην Ενδοκρινολογία, εκπαιδεύτηκε στην Ενδοκρινολογία και το Διαβήτη της Κύησης στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου», όπως και στην Ανδρολογία στο ίδιο τμήμα, επίσης εκπαιδεύτηκε στην Παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α. Κυριακού» και τέλος στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» στην αντιμετώπιση παθολογικών περιστατικών με ενδοκρινολογικά νοσήματα.
Ο ιατρός Ιωάννης Τζαβές είναι μέλος τόσο της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας όσο και της Ενδοκρινολογικής Εταιρείας των ΗΠΑ (The Endocrine Society).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Επίσκεψη, κλινική εξέταση
 • Συνταγογράφηση
 • Αντιμετώπιση: 
  Παθήσεων θυρεοειδή (υποθυρεοειδισμός, θυρεοειδίτιδα, όζοι θυρεοειδούς και καρκίνος θυρεοειδούς, υπερθυρεοειδισμός).
  Διαταραχές του ασβεστίου και των παραθυρεοειδών, οστεοπόρωση.
  Διαταραχές των επινεφριδίων, ενδοκρινική υπέρταση.
  Σακχαρώδης Διαβήτης.
  Ανδρολογικές παθήσεις – υπογονιμότητα.
  Διαταραχές εμμήνου ρύσεως, διαβήτης κύησης, γυναικεία υπογονιμότητα.
  Διαταραχές της εφηβείας και του αναστήματος στα παιδιά.


Το Ιατρείο είναι 10΄από τον σταθμό Ν.Ιωνίας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Σακχαρωδης Διαβητης, Υπερηχογραφημα Θυρεοειδους, Οστεοπορωση, Γυναικεια Υπογονιμοτητα, Ανδρικη Υπογονιμοτητα, Παιδοενδοκρινολογια, Υπερθυρεοειδισμος, Υποθυρεοειδισμος, Οζοι Θυρεοειδους, Καρκινος Θυρεοειδους, Διαβητης Κυησης, Πολυκυστικες Ωοθηκες, Παθησεις Υποφυσης, Ενδοκρινικη Υπερταση, Παχυσαρκια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: