Κατηγορίες
Γενικοί Χειρουργοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο κύριος Μπακογιάννης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ιατρική το 2002. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στις ειδικές δυνάμεις καταδρομών διετέλεσε ιατρός της στρατιωτικής μοίρας.
Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου ως ιατρός του Κ.Υ. Ζαγοράς Μαγνησίας, διορίστηκε το 2005 στην Α’ Χειρουργική κλινική του Κωνσταντοπουλείου νοσοκομείου πρ. "Αγία Όλγα", όπου και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής και έλαβε τον τίτλο του Γενικού Χειρουργού μετά από εξετάσεις και πιστοποίηση από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το 2010 μετεκπαιδεύτηκε στις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις παχέος εντέρου και ορθού καθώς και σε εξειδικευμένες λαπαροσκοπικές τεχνικές επεμβάσεων ήπατος παγκρέατος και χοληφόρων στο UZ Leuven Gasthuisberg hospital του Βελγίου. Ο γιατρός και η ομάδα του εγγυούνται την εφαρμογή των πιο σύγχρονων και αξιόπιστων θεραπειών στις χειρουργικές παθήσεις της κοιλίας, του μαστού και του τραχήλου, με έμφαση στις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Λαπαροσκοπικές επεμβάσεις Παθήσεις δέρματος – ονύχων, χολής, κήλες, θυρεοειδούς, μαστού, παχέος εντέρου, στομάχου, ήπατος, παγκρέατος, λεπτού εντέρου, ενδοσκοπική αναίμακτη βουβωνοκήλη με την τεχνική tep.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κυστη Κοκκυγα, Εγχειρηση Κηλης, Αιμορροϊδες, Χολολιθιαση, Λαπαροσκοπηση, Σκωληκοειδιτιδα, Κηλη, Χειρουργικοι Καθαρισμοι, Βουβωνοκηλη Ενδοσκοπικη, Παθησεις Παχεος Εντερου, Παθησεις Δερματος, Ομφαλοκηλη, Οζοι Θυρεοειδους, Κυστες Ηπατος, Tep Τεπ
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: