Κατηγορίες
Διαγνωστικά Κέντρα, Ακτινολόγοι - Ραδιολόγοι, Ακτινολογικά Εργαστήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥΤΑΦΤΣΗΣ  
Ακτινολογικές Εξετάσεις
ΕΟΠΥΥ
ΤΥΠΕΤ
ΥΠΕΘΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Ιατρικό Εργαστήριο Απεικόνισης ''ΕβροΔιάγνωση'' λειτουργεί στην πόλη του Διδυμοτείχου, σε ένα φιλικό και ευχάριστο χώρο, κατάλληλα διαμορφωμένο για να καλύψει τις ανάγκες κάθε εξεταζόμενου.
Το προσωπικό του Εργαστηρίου, όπως και ο Υπεύθυνος Ιατρός είναι πάντα στη διάθεση των εξεταζόμενων, ώστε να αντιμετωπίσουν καλύτερα τις ανάγκες τους και να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αναγνωρίζονται δημόσια. Υπεύθυνος του Εργαστηρίου είναι ο Στρατιωτικός Ιατρός, Ειδικός Ακτινολόγος, Ευάγγελος Μουταφτσής.
Ο Ευάγγελος Μουταφτσής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διδυμότειχο. Εισήλθε στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έλαβε την ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής στο Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών ''Ο Άγιος Σάββας''. Μεταξύ άλλων, εξειδικεύτηκε στο αντικείμενο της διαγνωστικής απεικόνισης του Μαστού, παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων, με αποτέλεσμα οι γνώσεις και η εμπειρία του στον τομέα αυτόν της ακτινοδιαγνωστικής να είναι πανελληνίως αναγνωρισμένες. Σήμερα, είναι Διευθυντής του 219 Κινητού Χειρουργικού Νοσοκομείου Εκστρατείας Διδυμοτείχου (219 ΚΙΧΝΕ) και φέρει το βαθμό του Γενικού Αρχιάτρου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στο Εργαστήριο ΕβροΔιάγνωση γίνονται οι παρακάτω εξετάσεις:

 • Ψηφιακές Μαστογραφίες.
 • Ψηφιακές (CR) Ακτινογραφίες.
 • Υπερηχογραφήματα όλων των οργάνων του σώματος.
 • Έγχρωμα Υπερηχογραφήματα Αγγείων (Triplex).
 • Ελαστογραφίες
 • Υπερηχογραφήματα Νεογνών (έλεγχος δυσπλασίας ισχίων με τη μέθοδο Graf και με τη χρήση ειδικού ανατομικού κρεββατιού, έλεγχος γαστρο - οισοφαγικής παλινδρόμησης και υπερτροφικής πυλωρικής στένωσης).
 • Ψηφιακές (CR) Πανοραμικές Ακτινογραφίες Γνάθου και Κροταφογναθικών Αρθρώσεων.
 • Ψηφιακές (CR) Κεφαλομετρικές Ακτινογραφίες.
 • Μετρήσεις Οστικής Πυκνότητας με τη μέθοδο DEXA. Το σύστημα μέτρησης διαθέτει ειδικά προγράμματα για τη μέτρηση οστικής πυκνότητας σε χειρουργημένα ισχία, σε ειδικές εξειδικευμένες περιοχές του σώματος, (καρπός, αντιβράχιο), ολόσωμης μέτρησης, καθώς και ειδικό παιδιατρικό πρόγραμμα για τον έλεγχο οστικής πυκνότητας σε παιδιά.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψηφιακη Μαστογραφια Ψηφιακες Μαστογραφιες, Ψηφιακη Ακτινογραφια Ψηφιακες Ακτινογραφιες, Πανοραμικη Πανοραμικες, Κεφαλομετρικες, Υπερηχογραφημα, Ελαστογραφια, Ψηφιακες, Τριπλεξ Αγγειων, Triplex Αγγειων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον Έβρο.
Τρόποι πληρωμής
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
 • Με πιστωτική κάρτα
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 13:00 & από 17:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: