,
Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Περιγραφή Επιχείρησης
Υποκατάστημα: Πλατεία Ελευθερίας & Δικαστηρίων 2, Αλεξανδρούπολη

Η δράση της εκτείνεται κυρίως στο Νομό Έβρου (Αλεξανδρούπολη, Φέρες, Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Σαμοθράκη), στο Νομό Ροδόπης (Κομοτηνή, Σάπες, Ίασμος) και στο Νομό Ξάνθης, ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με ομοειδή εταιρεία ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Με συλλογική και συντονισμένη δράση, πιστοποιημένη με ISO 9001, συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος απόλυτης ασφάλειας. Η άριστη τεχνογνωσία και η υψηλή εξειδίκευση, την καθιστούν ικανή να διαχειριστεί και να υλοποιήσει έργα ασφαλείας οποιασδήποτε μορφής.
Διαθέτει στο στόλο της 6 οχήματα και 3 μηχανές για άμεση επέμβαση-περιπολίες (patrol), ξεχωριστό τμήμα τεχνικής υποστήριξης και τμήμα λιανικής - χονδρικής πώλησης. Επιπλέον, το προσωπικό στατικών φυλάξεων διοικείται από έμπειρο αρχιφύλακα με 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.
Επίσης, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Κοντός Γεώργιος έχει παρακολουθήσει σεμινάρια: αντιμετώπισης κρίσεων σε καταστάσεις πανικού, Marketing, V.I.P., συνοδείες, ψυχολογίας, επιλογή προσωπικού και κάποια σεμινάρια πολεμικών τεχνών για αντιμετώπιση V.I.P. συνοδείας-διαφυγής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η LIONS SECURITY μελετά και εγκαθιστά όλους τους τύπους ηλεκτρονικών συστημάτων συναγερμού απομακρυσμένης παρακολούθησης. Πριν από κάθε εγκατάσταση το τεχνικό τμήμα, μετά από αυτοψία στο χώρο, σχεδιάζει το σύστημα ασφαλείας σύμφωνα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του πελάτη και προβαίνει στην ανάλογη τοποθέτηση. Τα συστήματα συναγερμού έχουν τη σφραγίδα των πιο αξιόπιστων κατασκευαστικών εταιρειών (BOSCH, SIEMENS, SAMSUNG, TEXECOM) και παρέχουν πλήρη κάλυψη των αναγκών θωράκισης του χώρου σας. Οι μέθοδοι ασφαλείας μπορεί να βελτιώνονται αντίστοιχα όμως βελτιώνονται και οι τεχνικές επίθεσης, οι οποίες προσπαθούν να παρακάμψουν τους υπάρχοντες μηχανισμούς ανίχνευσης.
Η LIONS SECURITY παρακολουθεί και αξιοποιεί όλα τα τελευταία επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας για αυτό και μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και εχεμύθεια την παροχή των παρακάτω υπηρεσιών:

  • Συστήματα Ασφαλείας – Πυρανίχνευσης – Παρακολούθησης – Υδρασφάλειας
  • Στατικές φυλάξεις
  • Προστασία χώρων μέσω συστημάτων ασφαλείας και άμεση επέμβαση
  • 24ωρο Κέντρο λήψεως σημάτων συναγερμών
  • 24ωρο Κέντρο λήψεων εικόνας και ήχου
  • Υπηρεσίες Ασφαλείας Κέντρου Ελέγχου

Στοιχεία Αναζήτησης: Καμερες Cctv, Συναγερμος, Συναγερμοι Σπιτιων, Συναγερμοι Επιχειρησεων, Φυλαξης, Κεντρο Ληψης Σηματων, Security, 24ωρη Εξυπηρετηση, Ασφαλεια, Συστηματα Παρακολουθησης, Πυρασφαλεια, Access Control, Στατικη Φυλαξη Στατικες Φυλαξεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: