Κατηγορίες
Φωτογραφεία & Φωτογράφοι, Διαφημιστική - Τουριστική Φωτογραφία
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Studio Tselios ιδρύθηκε το 1945 και από τότε παρέχει τις υπηρεσίες του ανελλιπώς, χάρη στην αισθητική και τον επαγγελματισμό του.
Το 2015 συμπλήρωσε στην Πετρούπολη 70 χρόνια παρουσίας, ενώ λειτούργησε και νέο studio στο Περιστέρι.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι υπηρεσίες φωτογράφισης που παρέχει αφορούν σημαντικές εκδηλώσεις και events όπως ο γάμος και η βάπτιση, φωτογραφίσεις στούντιο, πορτραίτα, ομαδικές, συγκροτήματα κ.λπ., φωτογραφίσεις προϊόντων για προώθηση σε internet sites και e shops, φωτογραφίσεις επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων, ενώ πολύ σημαντικό κομμάτι είναι το βίντεο με δυνατότητες ιδιαίτερων κινηματογραφικών trailers στο γάμο και τη βάπτιση αλλά και εταιρικών video.
Παράλληλα υπάρχουν δύο φωτογραφικά καταστήματα, στην Πετρούπολη & το Περιστέρι, τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν καθημερινές ανάγκες, όπως για παράδειγμα εκτυπώσεις φωτογραφιών ή φωτογραφίες διαβατηρίων.
Φωτογραφεία:
Πετρούπολη, 25ης Μαρτίου 91-93, τηλ.:210 5012266, e mail: petroupoli@tselios.gr
Περιστέρι, Αιμ. Βεάκη 64, τηλ.:216 7005144, e mail: peristeri@tselios.gr

Στοιχεία Αναζήτησης: Φωτογραφιση Γαμου, Φωτογραφιση Βαπτισης, Φωτογραφικα Προϊοντα, Wedding Photography, Φωτογραφιες, Φωτογραφηση, Βιντεο Γαμου, Βιντεο Βαπτισης, Ψηφιακη Φωτογραφιση, Εκτυπωση Φωτογραφιων, Φωτογραφικη Καλυψη, Επεξεργασια Φωτογραφιας, Καλλιτεχνικη Φωτογραφηση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: