Κατηγορίες
Φωτοτυπίες, Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset, Γραφίστες - Γραφικές Τέχνες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η αρχή έγινε κάποια μέρα την άνοιξη του 1905 από τον Ανδρέα Μπούκουρη. Το πρώτο μας «σπίτι» ήταν στο Κολωνάκι, στην οδό Βουκουρεστίου απέναντι από το θέατρο Παλλάς. Από τότε, ασταμάτητα μέχρι σήμερα, για πάνω από 110 έτη, έχοντας την εμπειρία 4 γενιών, συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.
Έχοντας βιώσει όλη την εξέλιξη της τυπογραφίας, από την αρχή της μέχρι σήμερα, προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε την τεχνολογία για να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για να καλύψουμε τις ανάγκες της εποχής.
Κάθε εργασία που παραδίδεται στον πελάτη, γίνεται με πολύ μεράκι και αγάπη. Το τελικό αποτέλεσμα ελέγχεται από τον Θεόδωρο Μπούκουρη, του τέταρτου στη σειρά διαδοχής, αυτής της πολυετούς εμπειρίας. Αν για κάποιο λόγο το αποτέλεσμα δεν καλύπτει, ποιοτικά, τις υψηλές προσδοκίες μας ή τις απαιτήσεις του πελάτη, τότε αδιαμφισβήτητα γίνεται από την αρχή, χωρίς κάποιο κόστος.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Φωτοτυπίες – Εκτυπώσεις
  • Αρχιτεκτονικά Σχέδια
  • Επαγγελματική κάρτα / Διαφημιστικό φυλλάδιο
  • Εκτύπωση Πτυχιακής
  • Scan
  • Σφραγίδες

Στοιχεία Αναζήτησης: Εκτυπωσεις, Flyers, Πλαστικοποιησεις, Επαγγελματικες Καρτες, Βιβλιοδεσιες, Σκαναρισμα, Δημιουργια Μακετας, Διαφημιστικα Φυλλαδα, Επιστολοχαρτα, Εκτυπωση Πτυχιακης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βόρεια Προάστια
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τετάρτη από 10:00 έως 16:00
Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή από 10:00 έως 19:00
Σάββατο από 10:00 έως 15:00
 
Μοιράσου το: