Κατηγορίες
Δικηγόροι & Δικηγορικά Γραφεία
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ, Δικηγόρος , Τηλ: 2321036222  Fax: 2321098715  Κιν: 6944647634 Email: g.alkiv@yahoo.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η δικηγορική εταιρεία LEGITIMUS με έδρα τις Σέρρες απαρτίζεται από δύο έμπειρους δικηγόρους, τον Γεώργιο Α. Παπανίκο και την Ιωάννα Δ. Μπάτζιου. Η εταιρεία μας, ανταποκρινόμενη πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες και συνθήκες, παρέχει άρτια και έγκυρη νομική υποστήριξη στους πελάτες της, με στάθμιση και συναίσθηση των αναγκών τους και πάντα με στόχο την άμεση εξυπηρέτησή τους. Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση των υποθέσεων των πελατών μας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με μοναδικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων τους και τη δικαστική ή εξωδικαστική υποστήριξή τους. Συμβουλευθείτε μας για οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα σάς απασχολεί και εγγυόμαστε να βρούμε την πλέον κατάλληλη λύση με γνώμονα το προσωπικό σας πάντα συμφέρον.
Το γραφείο μας δραστηριοποιείται πανελλαδικά διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών ανά την Ελλάδα (συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, μηχανικοί, λογιστές, πραγματογνώμονες κ.λπ.).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Τσακάλωφ 14 ΑΘΗΝΑ
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ενδεικτικά το γραφείο μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους εξής τομείς:
Δίκαιο τροχαίων ατυχημάτων
Φορολογικό Δίκαιο
Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων, Έργων, Υπηρεσιών, Προμηθειών. (προετοιμασία φακέλου συμμετοχής, ενστάσεις, προσφυγές κ.λπ.)
Ποινικό Δίκαιο
Οικογενειακό Δίκαιο (διαζύγιο, διατροφή, αγωγή αποκτημάτων)
Εμπράγματο Δίκαιο
Συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου (έργου, εργασίας, μισθώσεων) Δίκαιο Δημοσίων Έργων, Προμηθειών.
Ποινικό Δίκαιο
Η μακρόχρονη δραστηριότητα του γραφείου μας με τα ζητήματα του κοινού ποινικού δικαίου αλλά και η εξειδικευμένη γνώση των συνεργατών μας στο ποινικό και φορολογικό δίκαιο, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους εντολείς μας, που εμπλέκονται σε υποθέσεις ποινικού δικαίου που απαιτούν ειδικότερη γνώση στον χειρισμό τους.
Δίκαιο Τροχαίων Ατυχημάτων
Αναλαμβάνουμε τη νομική υποστήριξη των εντολέων μας που έχουν εμπλακεί σε τροχαία ατυχήματα είτε ως δράστες είτε ως θύματα τόσο στη διαδικασία που αφορά στην ποινική δίκη όσο και στην έγερση αγωγών αποζημίωσης για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν από αυτά.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ποινικο, Προμηθειων, Υποθεσεις Τροχαιων Ατυχηματων, Υπηρεσιων, Δημοσιων Εργων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
 
Μοιράσου το: