Κατηγορίες
Διαιτολόγοι, Υγιεινή Διατροφή
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΛΕΚΟΣ , Τηλ: 2104954600 
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Βασίλης Μπελέκος σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας -Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, από όπου αποφοίτησε το 2003.
Συνέχισε τις ακαδημαϊκές του σπουδές πάλι στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο παρακολουθώντας το διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Διαιτολογίας και Διατροφής, με κατεύθυνση την Κλινική Διατροφή, από όπου αποφοίτησε το 2007.
Παράλληλα με την έναρξη της παρακολούθησης του μεταπτυχιακού προγράμματος, ξεκίνησε και την επαγγελματική του σταδιοδρομία, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια (διεθνή και μη) με σκοπό τον συνεχή εμπλουτισμό των γνώσεων και την ενημέρωση πάνω στο διαρκώς εξελισσόμενο πεδίο της διατροφής.
Επιπρόσθετα μέσω της πολυετούς παρακολούθησης ατόμων που έχριζαν διατροφικής υποστήριξης έχει εξασκηθεί σημαντικά σε τομείς όπως η κλινική διατροφή, η συμβουλευτική διατροφή, η διατροφή αθλητών και αθλουμένων και η εφαρμογή του μοντέλου της γνωσιακής - συμπεριφοριστικής τροποποίησης (C.B.T.).
Αρθρογραφεί σε διαδικτυακούς τόπους και περιοδικά, ενώ έχει διατελέσει ομιλητής σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές με θέμα τη διατροφή.
Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Βασική αρχή είναι η εξατομικευμένη αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού.
Έτσι πραγματοποιείται λήψη αναλυτικού ιστορικού με σκοπό τον εντοπισμό προβληματικών διατροφικών συμπεριφορών καθώς και πιθανών παθολογικών καταστάσεων.
Παράλληλα πραγματοποιούνται σωματομετρήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα (τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος, μέτρηση βασικού μεταβολισμού).
Για τη ρύθμιση και τον μακροπρόθεσμο έλεγχο βάρους γίνεται χρήση των αρχών της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας, με απώτερο στόχο την τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς.
Εξατομικευμένη διατροφική αγωγή και υποστήριξη για:
Τροποποίηση βάρους
Εγκυμοσύνη - θηλασμό
Αθλητές - αθλούμενους
Παιδική παχυσαρκία
Κλινικά περιστατικά (διαβήτη, υπέρταση, υπερλιπιδαιμίες, γαστρεντερικά νοσήματα κ.λπ.)
Διατροφικές διαταραχές (βουλιμία, ανορεξία)

Στοιχεία Αναζήτησης: Διαιτα, Διατροφη, Ασκηση, Απωλεια Βαρους, Παχυσαρκια, Βουλιμια, Διαβητης, Ρυθμιση Μεταβολισμου, Αδυνατισμα, Ελεγχος Βαρους, Λιπομετρηση, Συσταση Σωματος, Θηλασμος, Διατροφη Εγκυμοσυνης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: