Κατηγορίες
Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού, Ενοικιάσεις Πούλμαν
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΑΚΗΣ , Τηλ: 2108145145  Κιν: 6949443735
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ANASSA TRAVEL ιδρύθηκε το 2002 από τον Χρήστο Γ. Πατάκη με έδρα τον Αγ.Στέφανο Αττικής (αρ. άδειας ΕΟΤ 0208Ε60000562700). Τα ταξίδια, βασική πηγή ζωής για τον ίδιο, αλλά και η βαθιά του γνώση για την ιστορία, τον πολιτισμό και την κουλτούρα του κάθε τόπου, τον οδήγησαν να δημιουργήσει ένα γραφείο ταξιδίων, που θα προσφέρει απαράμιλλη φροντίδα στους συνταξιδιώτες του σε κάθε προορισμό. Στα επόμενα χρόνια ο ίδιος και το εξειδικευμένο προσωπικό του κατάφεραν να αποκτήσουν έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Οι υψηλής ποιότητας και επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες του γραφείου μας εκτιμήθηκαν εξ αρχής από τους φίλους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται για οποιαδήποτε ταξίδι τους ομαδικό ή ατομικό. Αποτέλεσμα αυτής της προτίμησης είναι η επέκτασή μας και η δημιουργία υποκαταστήματος στο Παγκράτι (Φιλολάου 124 και Εμπεδοκλέους), έτσι ώστε να εξυπηρετούνται με άνεση και οι πελάτες μας από το κέντρο της Αθήνας. Φιλοσοφία και σταθερός στόχος του γραφείου μας είναι η διατήρηση της αξιοπιστίας μας, ο απεριόριστος σεβασμός σε κάθε ταξιδιώτη και η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών του. Σε κάθε ταξίδι μας καλύπτουμε το ιστορικό, αρχαιολογικό, θρησκευτικό και περιβαλλοντολογικό ενδιαφέρον του προορισμού μας, γιατί πιστεύουμε ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της γενικότερης ψυχαγωγίας που προσφέρουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το γραφείο γενικού τουρισμού Anassa Travel ασχολείται με την οργάνωση εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, οδικών και αεροπορικών, ομαδικών και ατομικών. Επίσης, διαθέτει ιδιόκτητα τουριστικά λεωφορεία νέας γενιάς και ασχολείται με την έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων εσωτερικού και εξωτερικού όλων των εταιρειών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ακτοπλοϊκα Εισιτηρια, Εισιτηρια, Αεροπορικα, Εκδρομες Εσωτερικου, Εκδρομες Εξωτερικου, Κρουαζιερες, Γαμηλια Ταξιδια, Θρησκευτικος Τουρισμος, Σχολικος Τουρισμος, Group, Πακετα Ταξιδιων, Γκρουπ, Τουριστικα Γραφεια, Ταξιδια, Κρατησεις Ξενοδοχειων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 09:00 έως 19:00
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 20:00
Σάββατο από 9:00 έως 14:00.