Κατηγορίες
Κλιματισμός Αυτοκινήτων, Ψυκτικά Μηχανήματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ , Τηλ: 2106204337  Fax: 2108070323  Email: info@ilep.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΗΛΕΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1988 με δραστηριότητα την ψύξη των τροχοφόρων. Μετά από 32 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας και διαρκών επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένα μηχανήματα αποτελεί τη μεγαλύτερη κάθετη μονάδα κλιματισμού οχημάτων στην Ελλάδα. Υπό την καθοδήγηση του Θ. Ευθυμίου, Διπλ. Μηχ. Μηχανικού προχώρησε με συνεχή έρευνα της παγκόσμιας αγοράς και ανέπτυξε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής κλιματιστικών αυτοκινήτων, μερών κλιματιστικών και εμπορίας ανταλλακτικών του κόσμου. Η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε εφαρμόστηκε πρωτοποριακά και στην Ελλάδα.
Προσφέρουμε κλιματιστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και ειδικές εφαρμογές, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την τελευταία τεχνολογία. Στο τμήμα υπηρεσιών και ανταλλακτικών καλύπτουμε τις ανάγκες για εφαρμογές κλιματισμού και ψύξης μεταφορών Ο.Ε & after market σε συντήρηση, επισκευή, αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Προσφέρουμε πανελλαδική τεχνική υποστήριξη μέσο δικτύου συνεργατών.
Θα χαρούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, στο φιλικό περιβάλλον μας.
Οι τεχνικοί μας θα σας συμβουλέψουν για την αρτιότερη τεχνική λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και θα ολοκληρώσουν τις απαραίτητες εργασίες το συντομότερο δυνατό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Αναλαμβάνουμε εργασίες όπως συντηρήσεις, τοποθετήσεις, αναβαθμίσεις, επισκευές, σχεδιασμό/ κατασκευή κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων σε:

 • Επιβατικά (ΙΧ) & φορτηγά αυτοκίνητα
 • Οχήματα μεταφοράς προσωπικού
 • Πούλμαν
 • Λεωφορεία
 • Μίνιβαν
 • Μηχανήματα έργου
 • Ειδικές εφαρμογές
 • Ψυκτικά μηχανήματα συντήρησης & κατάψυξης


Εισάγουμε και διανέμουμε ανταλλακτικά που αφορούν τον κλιματισμό (ψύξη / θέρμανση) όλων των οχημάτων. Η γκάμα των ανταλλακτικών που διατηρούμε σε στοκ μας επιτρέπει να υλοποιούμε τις εργασίες μας άμεσα καθώς και να επισκευάζουμε κομπρεσέρ του κλιματισμού και ο καταναλωτής να αποφεύγει τη δαπανηρή άσκοπη αντικατάστασή του.
Απολυμαίνουμε το κλιματιστικό σας και αλλάζουμε τα φίλτρα γύρης για να αναπνέετε καθαρό αέρα και να προστατεύετε την υγεία σας από τις εστίες μόλυνσης που δημιουργούνται στο σύστημα και αποτελούν τον κύριο παράγοντα των δυσάρεστων οσμών. Προγραμματίστε το ετήσιο σέρβις του κλιματιστικού σας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Επισκευη Κλιματισμου Αυτοκινητου Vehicle Air Condition Repair, Συντηρηση Κλιματισμου Αυτοκινητου Vehicle Air Condition Maintenance, Σερβις Κλιματισμου Αυτοκινητου Vehicle Air Condition Service, Ελεγχος Κλιματισμου Αυτοκινητου Vehicle Air Condition Check, Επισκευη Κλιματιστικου Αυτοκινητου Vehicle Air Conditioning Unit Repair, Κλιματιστικα Για Σχολικα Λεωφορεια, Σερβις Κλιματιστικου Αυτοκινητου Vehicle Air Conditioning Unit Service, Ελεγχος Κλιματιστικου Αυτοκινητου Vehicle Air Conditioning Unit Check , Minivan Μινιβαν Σχολικων Λεωφορειων Bus
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κηφισιά, Μεταμόρφωση, Νέα Ερυθραία, Μελίσσια, Αγία Παρασκευή & όλη την Ελλάδα.
Τρόποι πληρωμής
 • Με πιστωτική κάρτα
 • Με αντικαταβολή
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Από 15/4 έως 15/10 Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 18:00
Σάββατο από 9:30 έως 14:30
Από 16/10 έως 14/4 Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: