Κατηγορίες
Ανελκυστήρες, Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ELECO, με πολυετή πείρα στις εγκαταστάσεις και τη συντήρηση ανελκυστήρων, αναλαμβάνει τη μελέτη, εγκατάσταση,συντήρηση και πιστοποιήση όλων των τύπων ανελκυστήρων.
Οι εργασίες που αναλαμβάνει η ELECO γίνονται μόνο από αδειούχους εξιδεικευμένους τεχνίτες οι οποίοι εκπαιδεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε ειδικά σεμινάρια των μεγαλύτερων εταιρειών κατασκευής ανελκυστήρων παγκοσμίως.
Ειδικά καταρτισμένο προσωπικό επισκέπτεται το χώρο σας και δύναται να δώσει την ασφαλέστερη και λειτουργικότερη λύση για τον ανελκυστήρα σας.
Μηχανολόγοι-μηχανικοί της εταιρείας ELECO μελετούν τα στοιχεία των κτηρίων και των ανελκυστήρων και προετοιμάζουν τις κατασκευές ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ανελκυστήρων - Ασανσέρ

Εγκατάσταση
Επισκευή
Συντήρηση
Ανακαίνιση
Αναβάθμιση

  • Υδραυλικοί Ανελκυστήρες
  • Μηχανικοί Ανελκυστήρες
  • Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ
  • Πλοίων / σκαφών
  • Καμπίνες

 


Στοιχεία Αναζήτησης: Συντηρηση Ανελκυστηρων, Εγκατασταση Ανελκυστηρων, Metron, Αναβατορια, Υδραυλικοι Ανελκυστηρες, Kleeman, Ελληνικοι Ανελκυστηρες, Αντικατασταση Ανελκυστηρων, Επισκευη Ανελκυστηρων, Τεχνικοι Ανελκυστηρων, Ασανσερ Asanser, Συντηρηση Ασανσερ, Επισκευη Ασανσερ, Μοιραλιωτης Miraliotis, Πινακες Ανελκυστηρων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: