Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Περιγραφή Επιχείρησης
Σ’ ένα μεγάλο και καταπράσινο κήπο, με δέντρα, λουλούδια και παιδική χαρά, είναι κτισμένο και ειδικά διαμορφωμένο το σχολείο.
Τα παιδιά παίζουν στον κήπο και χαίρονται τη φύση. Καλλιεργούν δικούς τους μικρούς κήπους και αποκτούν περιβαλλοντική συνείδηση. Το κτήριο έχει τρεις κύριες αίθουσες και διάφορους βοηθητικούς χώρους για τις παιδαγωγικές δραστηριότητες και για τις ανάγκες λειτουργίας του σχολείου.
Η παιδαγωγική στο «Μικρό Σχολειό» είναι βασισμένη στις παιδαγωγικές αρχές του Πανεπιστημίου της Γενεύης και εμπνέεται από μεγάλους Ελβετούς και Γάλλους παιδαγωγούς και ψυχολόγους (Pestallozi, Claparède,Freinet, Piaget, Duparc κ.α.) της “Ecole Active” (παιδαγωγική που στηρίζεται στα βαθιά κίνητρα των παιδιών) και των σύγχρονων συνεχιστών τους.
Το «Μικρό Σχολειό» για τα παιδιά είναι τόπος ζωής, δράσης, γνώσης και χαράς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η ομαλή μετάβαση και προσαρμογή του παιδιού από το οικείο περιβάλλον του σπιτιού του στο σχολικό περιβάλλον, όπου θα αισθανθεί ευπρόσδεκτο, ξεχωριστό, ασφαλές και αγαπητό. Έτσι θα αγαπήσει κι εκείνο το μικρό του το σχολειό, όπου θα κάνει φίλους, θα παίζει, θα δραστηριοποιηθεί και θα βρει νόημα στις κατακτήσεις των γνώσεων.
Βασικός μας στόχος είναι η πολύπλευρη ανάπτυξη του κάθε παιδιού.
Προσπαθούμε να εξελίξουμε το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτει το κάθε παιδί στους τομείς της: δημιουργίας, επικοινωνίας, συνεργασίας, έκφρασης, κριτικής σκέψης, δράσης και κίνησης, αγάπης για τη μάθηση.

Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγειο, Βρεφονηπιακος Σταθμος, Βρεφικος Σταθμος, Παιδικος Σταθμος, Προσχολικη Αγωγη, Προτυπο Νηπιαγωγειο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: