Κατηγορίες
Κλιματισμός, Ψυκτικοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ASABIOENERGY, που εδρεύει στην ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ, ειδικεύεται στον κλιματισμό, οικιακό και επαγγελματικό.Η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο, η άρτια εξειδίκευσή μας πάνω στο αντικείμενο, η συνέπεια και πάνω από όλα ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία εκείνα που μας τοποθετούν στις βασικές επιλογές για οποιονδήποτε αναζητά σχετική εργασία υψηλού επιπέδου και αμεσότητας σε χρόνο. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας για να προτείνουν και να υλοποιήσουν από το πρώτο μέχρι το τελικό στάδιο αυτό ακριβώς που εσείς επιθυμείτε για τον οικιακό η επαγγελματικό σας χώρο, πάντα στις πιο οικονομικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
Εκτός από την εγκατάσταση του κλιματιστικού του σπιτιού ή της μονάδας κλιματισμού της επιχείρησής σας, η ASABIOENERGY αναλαμβάνει και τη συντήρησή ή την όποια επισκευή μπορεί να χρειαστεί, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα!
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας και είναι σίγουρο ότι κι εσείς με τη σειρά σας θα βρείτε τη λύση που αναζητάτε στο θέμα του κλιματισμού και που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Συντήρηση κλιματιστικών οικιακών και επαγγελματικών
  • Επισκευές, βλάβες
  • Έλεγχος freon και διαρροών εγκατάσταση κλιματιστικών και επαγγελματικού κλιματισμού για κάθε τύπο μηχανήματος
  • Μεταφορές μηχανημάτων
  • Αντλίες θερμότητας
  • Επαγγελματικοί ψύκτες νερού ψύξης θέρμανσης και ότι έχει να κάνει με τον κλιματισμό.

Στοιχεία Αναζήτησης: Service Κλιματιστικων, Εγκατασταση Κλιματιστικων, Τοποθετηση, Βλαβες, Μεταφορες, Επισκευες, Ευρεση Διαρροων, Πληρωση Freon, Συντηρηση Κεντρικων Συστηματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 08:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: