Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης

Το χαμόγελό μας είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άνθρωποι γύρω μας. Αν αισθάνεστε άβολα και αμήχανα με το δικό σας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως θα το αλλάξουμε! Θα το μετατρέψουμε στο χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε! Το ιατρείο λειτουργεί από το 2004 σε ένα ευπρόσδεκτο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον που προσπαθεί να καλύψει τις υψηλές σας απαιτήσεις, αναφορικά με το αισθητικό αποτέλεσμα και την άριστη υγιεινή του στόματος. Παρέχει υπηρεσίες σύγχρονης αισθητικής καθώς και γενικής οδοντιατρικής και απαράβατη αρχή είναι η τήρηση υψηλού επιπέδου υγιεινής σε όλους τους χώρους του ιατρείου, καθώς και η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών!
Βασική μας φιλοσοφία και τρόπος σκέψης είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αισθητική οδοντιατρική, Γενική οδοντιατρική, Παθοβιολογία στόματος, Κατασκευή ναρθηκών, Χειρουργική στόματος, Εμφυτευματολογία, Εφαρμογή fillers, Μεσοθεραπεία, Ομοιοπαθητική.
Βιογραφικό - Δρ.Λιάζος Ιωάννης
ΣΠΟΥΔΕΣ: Μεταπτυχιακές σπουδές στην ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ στο British Dental Health Academy, UK.. Μεταπτυχιακές σπουδές στην ΠΑΘΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ στην Οδοντιατρική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α.. Διαδακτορική Διατριβή στο Westbrook University, U.S.A.. Εξειδίκευση στην Ομοιοπαθητική Ιατρική και Οδοντιατρική.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2004. Επιστημονικός Συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α από το 2006, Επιστημονικός Συνεργάτης του Οδοντιατρικού Τομέα του 251 Γ.Ν.Α από το 2004.
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ: Μέλος του WHO IS WHO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μετά από αξιολόγηση και βράβευση), Member of the American Board of Cosmetic Dentistry, Member of the British Academy of Aesthetic Dentistry & Medicine, Μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Στόματος, Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Υποστηρικτικής Αγωγής του Στόματος στον Ογκολογικό Ασθενή, Μέλος της Ομοιοπαθητικής Ακαδημίας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αισθητικη Οδοντιατρικη, Στοματολογια, Εμφυτευματα, Παθησεις Ουλων, Λευκανση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Βάρκιζα.
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Πέμπτη από 10:00 έως 14:00 & από 17:00 έως 21:30.
 
Μοιράσου το: