Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Παιδοψυχολόγοι
Σεξολόγοι
Ψυχαναλυτές
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Π. Βασιλικός είναι ψυχολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές και ειδίκευση στην κλινική ψυχολογία και στη θεραπεία ζευγαριού και οικογένειας στις ΗΠΑ. Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων από το 1992 και επιστημονικός συνεργάτης της Αμερικανικής Πρεσβείας, τμ. κοινωνικής πρόνοιας. Στις ΗΠΑ η εργασία του για 4 χρόνια σε ψυχιατρική πτέρυγα Γεν. Νος/μείου και αργότερα στο Νοσ/μείο Ημέρας τον βοήθησε να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία ψυχοδιαγνωστικής και ψυχοπαθολογίας, ψυχοδυναμικής, κοινωνικής ψυχικής υγιεινής και ψυχιατρικής αποκατάστασης. Υπήρξε μέλος διαεπαγγελματικής θεραπευτικής ομάδας με πρωτοβουλία σχεδιασμού εξατ/μένου κατά περίπτωση θεραπευτικού προγράμματος. Υπεύθυνος ψυχοθεραπευτικών και ψυχοεκπαιδευτικών ομάδων εργασίας. Το 1993 συνεργάστηκε με το Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης στο πρόγραμμα παρέμβασης στο Κ.Θ. Λέρου. Υπεύθυνος προγράμματος οικογενειακής θεραπείας στο Κέντρο Απεξάρτησης Παρέμβαση του ΚΕΘΕΑ 1995-1998 και πρόεδρος της επιτροπής οικογενειακών θεραπευτών των προγραμμάτων του.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Από το 2001 ως συνεργάτης του Κέντρου Ειδικής Διαπαιδαγώγησης ''Ευρυμάθεια'' στο Ν. Ηράκλειο παρέχει ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική στα παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες και στους γονείς τους.
Από το 1992 εργάζεται ιδιωτικά παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπεία σε εφήβους και ενήλικες.

  • Ατομική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία εφήβων και ενηλίκων.
  • Θεραπεία ζευγαριού και οικογένειας συστημικής προσέγγισης.
  • Συμβουλευτική γονέων.
  • Ομάδες αυτογνωσίας, προσωπικής ανάπτυξης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κρισεις Πανικου, Φοβιες, Αγχος, Εξαρτησεις, Διαταραχες Προσληψης Τροφης, Σεξουαλικες Δυσλειτουργιες, Αυτογνωσια, Προβληματα Σχεσεων, Διαζυγιο, Θεραπεια Ζευγους, Καταθλιψη, Συμβουλευτικη Γονεων, Συστημικη Ψυχοθεραπεια, Οικογενειακη Θεραπεια, Κλινικος Ψυχολογος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: