Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΡΖΕΛΙΔΟΥ  
Ενδοδοντολόγοι
Λεύκανση δοντιών
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Μακένζη Κινγ 12, πλατεία Αγίας Σοφίας, στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Είναι κατασκευασμένο από τον γνωστό στην πόλη μας διακοσμητή εσωτερικών χώρων Αλέξανδρο Σκόνδρα, σε ύφος αφαιρετικό και λιτό, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο, άνετο και εργονομικό.
Στόχος του διακοσμητή με τη σύμφωνη γνώμη της οδοντιάτρου ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος που όταν εισέρχεται κάποιος σ' αυτόν να μην έχει την αίσθηση ότι μπαίνει σε οδοντιατρείο αλλά περιμένοντας στην αίθουσα αναμονής να ψυχαγωγείται (TV, μουσική) και να χαλαρώνει.
Ο χώρος του ιατρείου παρέχει υψηλού επιπέδου ασφάλεια (κάμερες εντός και εκτός του χώρου) και υγιεινή (τοίχοι επενδυμένοι εσωτερικά με μόλυβδο για προστασία από ακτινοβολία). Τακτικοί έλεγχοι από ακτινοφυσικό που ελέγχει και πιστοποιεί τα υψηλής πιστότητας ψηφιακά και ακτινολογικά μηχανήματα.

Όλα τα Σαββατοκύριακα Ιούλιο Αύγουστο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο το Ιατρείο θα είναι ανοιχτό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Laser στην οδοντιατρική
    Ένα νέο πολυμέσο που στα χέρια του κατάλληλα εκπαιδευμένου οδοντιάτρου δίνει τη δυνατότητα στον ασθενή να έρθει σε επαφή με την οδοντιατρική του 21ου αιώνα.
    Στο ιατρείο μου η χρήση του laser καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο μέρος της οδοντιατρικής θεραπείες με άριστα αποτελέσματα και ευτυχισμένους ασθενείς.
  • Αισθητική οδοντιατρική
  • Εφαρμογές laser
  • Χειρουργική στόματος - ορθοδοντική σε σύντομο χρόνο: fast braces

Στοιχεία Αναζήτησης: Σφραγισματα, Laser Στην Οδοντιατρικη, Χειρουργικη Στοματος, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Εφαρμογες Laser
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: