Κατηγορίες
Μονωτικά Υλικά, Ηχομόνωση, Ψευδοροφές & Χωρίσματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΙΚΖΩΝΗΣ , Τηλ: 2102402006 
Γυψοσανίδες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ISOREN εξειδικεύεται στην εισαγωγή, αποθήκευση και διανομή μονωτικών και δομικών υλικών.
Τα υλικά μας χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:
Μονωτικά υλικά
Ξηρά Δόμηση
Στεγανοποίηση / Βελτίωση
Χρησιμοποιούνται σε όλο το φάσμα της οικοδομής, σε βιομηχανικές και ναυτιλιακές εφαρμογές καθώς και σε έργα βελτίωσης του περιβάλλοντος. Καλύπτουν δε κάθε πρόβλημα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, στεγανοποίησης και πυροπροστασίας. Παράγονται από τους πιο γνωστούς οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής και είναι πιστοποιημένα για τα άριστα τεχνικά τους χαρακτηριστικά αλλά και τη συμβολή τους στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα υλικά της ISOREN αλλά και για τα νέα της εταιρείας και των προμηθευτών της, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, www.isoren.gr.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εξυπηρέτηση πελατών
Πρωταρχικός μας στόχος είναι να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες. Η προσπάθειά μας αυτή έχει ως άξονα τις σωστές και προγραμματισμένες παραδόσεις σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας.
Φιλοσοφία
Δεν επιμένουμε στη χρήση κάποιων συγκεκριμένων υλικών. Διαθέτουμε όλα τα γνωστά υλικά που υπάρχουν σήμερα στις διεθνείς αγορές, τεκμηριωμένα με τα πλεονεκτήματά τους ώστε να επιλέγετε εσείς. Εάν ωστόσο κάποιος ζητήσει τη γνώμη μας, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί τους για την εξεύρεση της καλύτερης επιλογής. Το τεχνικό μας τμήμα είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.
Περισσότερα έγγραφα
Ζητήστε τον γενικό μας κατάλογο για να έχετε ενημέρωση «με μια ματιά» για τις υπηρεσίες και τα υλικά μας. Επίσης είναι διαθέσιμοι πολλοί αναλυτικοί κατάλογοι ανά προϊόν, τιμοκατάλογοι, πιστοποιητικά και τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και δείγματα για κάθε υλικό. Όλα τα έγγραφα είναι διαθέσιμα σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Στοιχεία Αναζήτησης: Υαλοβαμβακας, Κεραμοβαμβακας, Συνθετικες Μεμβρανες, Ασφαλτοπανα Asfaltopana, Τσιμεντοσανιδες, Ορυκτοβαμβακας, Εξοικονομηση, Πυροπροστασια, Knauf, Θερμομονωση Θερμομονωτικα Υλικα, Στεγανοποιητικα Υλικα, Πετροβαμβακας, Ηχομονωτικα Υλικα, Γυψοσανιδα Γυψοσανιδες, Πυραντοχα Υλικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: