,
Κατηγορίες
Σχολές Οδηγών
Περιγραφή Επιχείρησης
Στόχος της σχολής είναι η πληρέστερη κατάρτιση των ενδιαφερόμενων να εισέλθουν στο επάγγελμα του οδικού μεταφορέα, ώστε να αποκτήσουν μετά από τις προβλεπόμενες εξετάσεις του υπουργείου το πιστοποιητικό επαγγελματικής επάρκειας (ΠΕΕ) μεταφορέα χωρών μελών της ευρωπαϊκής ένωσης. Επίσης την όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμβολή στη γενικότερη ανάπτυξη του τομέα οδικών μεταφορών με έμφαση στην αύξηση της εξειδικευμένης ικανότητας του ανθρώπινου παράγοντα (κατάρτιση οδηγών ADR). Ως γνωστόν ο τομέας αυτός αποτελεί κλειδί της ελληνικής οικονομίας και επιβάλλεται η αύξηση της ανταγωνιστικότητας του με άμεση συνέπεια την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όσο και την καλύτερη διακίνηση του επιβατικού κοινού προς όφελος του επαγγελματία και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα. Επίσης σαν στόχο έχουμε την πληρέστερη κατάρτιση των ενδιαφερομένων να εισέλθουν στο επάγγελμα του μεταφορέα ώστε να βελτιωθούν οι υπηρεσίες που προσφέρουν, αλλά και τη γενικότερη ανάπτυξη του τομέα των οδικών μεταφορών με έμφαση στην βελτίωση των ικανοτήτων του ανθρώπινου παράγοντα. Στη σύγχρονη ανταγωνιστική κοινωνία ο μόνος τρόπος επιβίωσης του μεταφορέα είναι η γνώση ώστε να αποκτήσει τα εφόδια για να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις τόσο της εγχώριας αγοράς όσο και του εξωτερικού.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Δίπλωμα ADR κατηγοριών Π1, Π5, εκρηκτικά, ραδιενεργά.
Κάρτα μεταφορέα εμπορευμάτων και επιβατών ΠΕΕ. Π.Ε.Ι. (πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητος οδηγών βαρέων οχημάτων).
Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τον φορέα Πιστοποίησης Οχημάτων Μεταφοράς Επικινδύνων Εμπορευμάτων ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. μπορεί να αναλάβει ελέγχους τέτοιου είδους οχημάτων και έκδοση αντίστοιχων Πιστοποιητικών.
ΣΑΜΕΕ. Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες Συμβούλου Ασφαλούς Μεταφοράς Επικινδύνων Εμπορευμάτων μέσω καταρτισμένων επιστημόνων. Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε εταιρείες που μεταφέρουν επικίνδυνα εμπορεύματα είτε ως κύριο έργο είτε περιστασιακά.
Σεμινάρια Ασφαλής Φόρτωσης και Μεταφοράς Εμπορευμάτων

Στοιχεία Αναζήτησης: Σχολη Μεταφορεων Μεταφορεα, Σχολη Οδικων Μεταφορων, Καταρτιση Οδηγων Adr, Διπλωμα Μεταφορεα, Καρτα Μεταφορεα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: