Κατηγορίες
Ορθοπαιδικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Γεώργιος Τσακωτός γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1975. Αφού ολοκλήρωσε τη μέση εκπαίδευση στην Τρίπολη, εισήχθη στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στη γενική χειρουργική στο περιφερειακό παναρκαδικό γενικό νοσοκομείο Τρίπολης. Το διάστημα 2006-2012 εκπαιδεύτηκε ως χειρουργός ορθοπαιδικός στη δ΄ ορθοπαιδική κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ.
Έχει λάβει μέρος με συμμετοχή και με παρουσίαση εργασιών και ομιλιών σε πολλά ιατρικά επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά επιστημονικά περιοδικά.
Είναι διδάκτωρ της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (master) στα μεταβολικά νοσήματα των οστών-οστεοπόρωση. Επίσης, είναι επιστημονικός συνεργάτης του εργαστηρίου περιγραφικής ανατομικής της ιατρικής σχολής Αθηνών, όπου και διδάσκει στους φοιτητές της ιατρικής σχολής.
Εργάζεται ως επιμελητής χειρουργός ορθοπαιδικός στο νοσοκομείο Metropolitan διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελευθερίου Βενιζέλου 1 Νέο Φάληρο, ΑΘΗΝΑ και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Τρίπολη Διεύθυνση: Κύπρου 1, ΤΡΙΠΟΛΗ.
Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης, της ομάδας μπάσκετ του Αρκαδικού, του Παναρκαδικού καθώς και άλλων αθλητικών σωματείων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ορθοπαιδική τραυματολογία, κατάγματα
  • Παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος
  • Αθλητικές κακώσεις
  • Αρθροσκοπική χειρουργική
  • Επανορθωτική ορθοπαιδική χειρουργική
  • Ιατρείο Οστεοπόρωσης

Στοιχεία Αναζήτησης: Αρθροσκοπηση, Ρηξη Χιαστου, Σκολιωση, Κακωσεις, Οστεοπορωση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον νομό Αρκαδίας.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: