Κατηγορίες
Ψυχίατροι, Ψυχολόγοι
Ψυχαναλυτές
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ψυχίατρος έλαβε την ψυχιατρική του ειδικότητα στο Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Έλαβε την ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση στην γνωσιακή – συμπεριφοριστική θεραπεία στο Αιγινήτειο Πανεπιστημιακό και στο cognitive center of New Jersey και στην θεραπεία σχημάτων στην Αμερική στο Cognitive Therapy Center of New Jersey and the New Jersey Institute for Schema Therapy με τον Jeffrey Young και την Wendy Behary. Επίσης έχει λάβει εκπαίδευση στο mindfulness meditation και στο πρόγραμμα μειώσεις του άγχους στο San Francisco and Omega Institute από το Center for mindfulness in medicine health care at the university of Massachusetts medical school.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο Βασίλης Γεωργαλάκης είναι ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής μετ/θεις στο the schema therapy institutes of New York and New Jersey U.S.A.
Στο ιατρείο παρέχονται υπηρεσίες που αφορούν την ψυχιατρική εξέταση και αντιμετώπιση ψυχιατρικών διαταραχών όπως είναι η κατάθλιψη, η κρίση πανικού, αγοραφοβίες, οι φοβικές διαταραχές, η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, η γενικευμένη αγχώδης διαταραχή, η διπολική διαταραχή, ψύχωση και διαταραχές προσωπικότητας. Επίσης εφαρμόζεται γνωσιακή – συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία και θεραπεία σχημάτων για τις παραπάνω διαταραχές σε ατομικό επίπεδο μόνη της ή σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή. Τέλος παρέχεται συμβουλευτική σε ανθρώπους που παρουσιάζουν δυσκολίες όπως προβλήματα στο γάμο ή επέλευση διαζυγίου, πένθους, αντιμετώπιση μια ασθένειας, συγκρούσεις με τα παιδιά.
Ο ψυχίατρος διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα και είναι υπεύθυνος ψυχίατρος σε 2 δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Θεραπευτικος Διαλογισμος, Αγχωδεις Διαταραχες, Φοβιες, Ανοια, Αϋπνια, Κριση Πανικου, Αγοραφοβια, Θεραπεια Σχηματων, Γνωσικη Συμπεριφορικη Ψυχοθεραπεια, Ψυχοθεραπεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: