Κατηγορίες
Μεζεδοπωλεία - Ουζερί - Τσιπουράδικα, Ψητοπωλεία, Ταβέρνες
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο 'Δισάκι' μας συγκεντρώσαμε τη νοσταλγία και την αγάπη για την παράδοση. Σε μια κεντρική-απόκεντρη γειτονιά του Νέου Ηρακλείου διαμορφώσαμε ένα χώρο με τη ζεστασιά του παραδοσιακού καφενείου ψάθινες καρέκλες και μαρμάρινα τραπεζάκια, ρετρό κουρτινάκια στις τζαμαρίες και κιλιμάκια στους τοίχους.
Απλά υλικά και αρώματα της ελληνικής γης συνδυάζονται για να μετατραπούν σε εδέσματα χαρακτηριστικά της ελληνικής κουζίνας που ξεχωρίζουν. Από τη φάβα μέχρι και τους μπουρμπουριστούς χοχλιούς αποκαλύπτεται η μαγεία της μαγειρικής τέχνης που δεν είναι άλλη από την απλότητα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία από μεζεδάκια, ζεστά και κρύα πιάτα.Την τιμητική τους έχουν τα ψητά σούβλας όπως κοκορέτσι, κοντοσούβλια, εξοχικό, πανσέτα σούβλας, φρυγαδέλι. Από τα πιο δυνατά πιάτα του μενού ξεχωρίζουν τα παϊδάκια προβατίνας στα κάρβουνα και η παραδοσιακή γουρνοποΎλα Καλαμάτας. Ο χώρος μας ενδείκνυται για οικογενειακές εξόδους με μικρά παιδιά.
Τραπεζάκια σε εξωτερικό, πλήρως προστατευμένο χώρο.
Αναλαμβάνουμε κάλυψη με catering πάσης φύσεως εκδηλώσεις.
Ξεχωριστά live θα σας ταξιδέψουν στο παρελθόν κάνοντάς σας να σιγοτραγουδήσετε αναπολώντας άλλες εποχές.
Ανοιχτά καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σουβλες, Κοντοσουβλι, Κοκορετσι, Εξοχικο, Φρυγαδελι, Πανσετα Σουβλας, Κρασι, Τσιπουρο, Μεζεδες, Της Ωρας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νέο Ηράκλειο, Νέα Φιλαδέλφεια, Χαλάνδρι
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: