Κατηγορίες
Κέντρα Γονιμότητας, Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το MEDITERRANEAN FERTILITY INSTITUTE (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ), πρόκειται για μια πρωτοποριακή μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, στην οποία οσοι επιθυμούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα μπορούν! Όχι μόνο ελέγχοντας τα αίτια της υπογονιμότητάς τους, αλλά και να βρουν με τον πλέον ενδεδειγμένο –επιστημονικά- τρόπο τη θεραπεία που απαιτείται. Χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια ή single άνδρες και γυναίκες, έχουν ειλικρινή αντιμετώπιση, χωρίς ταμπού και μια ολοκληρωμένη φροντίδα για αποτελεσματική θεραπεία.
Τα μέλη της επιστημονικής μας ομάδας ενημερώνονται συνεχώς για νέες μεθόδους που εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μεγάλη επιτυχία του κέντρου μας έγκειται σε αυτό το γεγονός καθώς και ότι όλα τα προγράμματα υπογονιμότητας βασίζονται σε διεθνείς προδιαγραφές και υλοποιούνται με γνώμονα τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Βέβαια μέσα από τις δύσκολες περιόδους που περνάμε όλοι μας ένα από τα σημαντικότερα διλήμματα είναι το κόστος. Στο κέντρο μας και αυτός ο τομέας δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, καθώς με πλήρη εχεμύθεια και κατανόηση, αντιμετωπίζουμε με περισσή ανθρωπιά κάθε περιστατικό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το MEDITERRANEAN FERTILITY INSTITUTE εξειδικεύεται σε όλους τους τομείς που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση της ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας.

  • Μέθοδοι αντιμετώπισης Ανδρικής υπογονιμότητας. Εχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με ερευνητικές ομάδες Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.
  • Μέθοδοι αντιμετώπισης Γυναικείας υπογονιμότητας. Διαθέτουμε μια εξειδικευμένη και διαρκώς εκπαιδευόμενη ομάδα επιστημόνων.
  • Κύκλοι εξωσωματικής ( IVF cycles) και παρακολούθηση φυσικού κύκλου.
  • Προγράμματα αναπαραγωγής με Δωρεά Ωαρίων και Σπέρματος. Σε απόλυτη και μακροχρόνια συνεργασία με τράπεζες του εξωτερικού.
  • Εφαρμογή Προεμφυτευτικού Γενετικού Ελέγχου (PGD), για πρόωρη αντιμετώπιση χρωμοσωματικών διαταραχών.
  • Εξυπηρετεί, με μεγάλη επιτυχία, προγράμματα Παρένθετης Μητρότητας

Στοιχεία Αναζήτησης: Εξωσωματικη, Ivf, Κεντρα Εξωσωματικης, Υπογονιμοτητα, Δωρεα Ωαριων, Δωρεα Σπερματος, Κρυοσυντηρηση, Παρενθετη Μητροτητα, Προεμφυτευτικος Ελεγχος, Σπερματεγχυση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα, Εξωτερικό
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα
Τρίτη
Πέμπτη
Παρασκευή από 9:00 έως 14:00 & από 18:00 έως 21:00
Τετάρτη και Σάββατο από 9:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: