Κατηγορίες
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Αντιπροσωπείες & Εισαγωγές Αυτοκινήτων, Συνεργεία Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Διαμαντής Α.Ε. λειτουργεί από το 2006 στην Πάτρα, με εμπειρία όμως 18 χρόνων στον τομέα των γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes Benz.
Η σχέση μας με το Αστέρι της Mercedes Benz ξεκινά από το 1994 όταν ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΕ, κος Διαμαντόπουλος Διαμαντής, εργαζόταν στην αντιπροσωπεία της Mercedes Benz στη Δυτική Ελλάδα.
Το 2006 αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του εισαγωγική εταιρεία, η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με την ανεξάρτητη εισαγωγή καινούργιων γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes Benz, για τα αυτοκίνητα της Mercedes Benz, από το πιο μικρό που είναι το μοντέλο της SMART, τα επιβατηγά, τα φορτηγά έως και τα λεωφορεία.
Η απαράμιλλη ποιότητα, οι ανταγωνιστικές τιμές και η πλούσια γκάμα είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας μας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των ανταλλακτικών, η οργάνωση, η φιλική εξυπηρέτηση και οι τιμές μας εγγυώνται μια συνεργασία διαρκείας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η πρόταση που περιμένατε οδηγεί τις εμπειρίες σας σε νέους δρόμους. Και αυτό γιατί η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν τα τελευταία χρόνια οι κάτοχοι αυτοκινήτων Mercedes Benz, από τον ιδιώτη έως και τον επαγγελματία, μας έκανε να αποφασίσουμε τη δημιουργία εγκαταστάσεων συνεργείου Quip Service και Κέντρου Τεχνικού Ελέγχου από το 2012 και έπειτα, το οποίο θα λειτουργεί με μια φιλοσοφία τελείως διαφορετική από τη συνηθισμένη, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.mercedes-diamantis.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανταλλακτικα Mercedes, Mercedes, Γνησια Ανταλλακτικα, Ανταλλακτικα Αυτοκινητων, Συνεργειο, Ειδικα Εργαλεια Mercedes, Smart, Service Αυτοκινητων, Επισκευες Αυτοκινητων, Συντηρηση Οχηματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:15 έως 16:30
Σάββατο από 09:00 έως 14:00.
 
Μοιράσου το: