Κατηγορίες
Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων, Αξεσουάρ Μοτοσυκλετών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Α. ΜΠΙΤΖΙΩΝΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία LUXUS ιδρύθηκε το 1988.
Σήμερα η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.
Η πολυετής πορεία μας έχει κάνει το όνομά μας συνώνυμο της ποιότητας. Μεγάλες και επώνυμες εταιρείες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών μάς εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί μας για την κατασκευή των δερμάτινων σαλονιών τους καθώς και την κατασκευή σέλας και ρεζερβουάρ μότο και σκαφών αναψυχής.
Στον τομέα του αυτοκινήτου αναλαμβάνουμε οτιδήποτε έχει σχέση με το εσωτερικό του. Επενδύσεις με γνήσιο δέρμα στα καθίσματα, στα πλαϊνά της πόρτας, σε τιμόνι, ουρανούς, πατώματα και ό,τι υπάρχει μέσα σε αυτό.
Στον τομέα της μοτοσυκλέτας ειδικεύεται στις κατασκευές και επισκευές σελών μοτοσυκλετών.
Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της ταπετσαρίας με άριστης ποιότητας υλικά, αντιολισθητικά και πλήρως αδιαβροχοποιημένα. Όλες οι σέλες μπορούν να γίνουν ανατομικές με κατάλληλη σχεδίαση και προσθήκη ειδικού αφρώδους για περισσότερα ξεκούραστα χιλιόμετρα.
Η εταιρεία Luxus Moto, με την αξιοπιστία και την οργάνωσή της, έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα. Το φιλικό περιβάλλον, η άμεση εξυπηρέτηση, η ποιότητα και οι εξαιρετικές τιμές σε όλα μας τα είδη είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία και για τα οποία οι φίλοι, πελάτες μας εκφράζονται με τα κολακευτικότερα λόγια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Επενδύσεις οχημάτων
Η Συνεχής βελτίωση του μηχανολογικού εξοπλισμού της εταιρείας ώστε να είναι δυνατή η εφαρμογή νέων τεχνολογικών ανθεκτικών και αξιόπιστων ραφών, όπως και άριστη κατασκευή πατρόν ώστε να είναι απόλυτη η εφαρμογή αλλά και η χρησιμοποίηση ποιοτικά αναβαθμισμένων και ποιοτικών υλικών. Νέο σχεδιασμό και παραγωγή νέων προϊόντων. Ολοκληρωμένα σαλόνια και συνολικές επενδύσεις οχημάτων. Η LUXUS πέρα από τις κλασικές επενδύσεις αυτοκινήτων επεκτείνεται και στα καλύμματα και τις τέντες τζιπ. Τέλος τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει, κατασκευάζει, ανακατασκευάζει και επιδιορθώνει κουκούλες καμπριολέ αυτοκινήτων.
Ουρανός αυτοκινήτου
Σας χαρίζουμε την απόλυτη αίσθηση καθώς και την αξία του δέρματος στο αυτοκίνητό σας. Ο ουρανός του αυτοκινήτου μας ξεκολλάει είτε από τις πολλές ζέστες που ανέχεται στα Ελληνικά καλοκαίρια μέσα στα χρόνια που το έχουμε, είτε από καθαρισμούς που βάζουμε ηλεκτρικές σκούπες και χημικά καθαριστικά τα οποία απαγορεύονται για τον ουρανό.
Καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου
H καλύτερη λύση για τα καθίσματα. Νέου τύπου καλύμματα που καλύπτουν όλη την εμπρός επιφάνεια όπως και τα πλαϊνά των καθισμάτων. Σχεδιασμένα να ταιριάζουν στους περισσότερους τύπους καθισμάτων κάνοντας αρίστη εφαρμογή.
Μοτο
Παπάκια, Enduro, Street On/Off, Scooter, Ανατομικές Σέλες
Σκάφη
Η εταιρεία Luxus προσφέρει δερμάτινες επενδύσεις του εσωτερικού των σκαφών δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και δημιουργώντας ένα ποιοτικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ταπετσαριες Αυτοκινητων, Ανατομικες Σελες, Σελες Κοτοσυκλετων, Σελες Τεποζιτων Μοτο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Ώρες καταστημάτων.
 
Μοιράσου το: